Sari la continut
alt

Cătălin Bizdadeacheck icon

Cătălin Bizdadea este economist și lucrează în Paris, în departamentul de Risc al unei bănci multinaționale. Posesor al unei diplome a Institutului de Științe Politice "Sciences Po" din Paris, este interesat de economia globală, funcționarea ciclurilor economice și tehnologia informației. Autor al platformei www.mindfilter.ro, în încercarea de a oferi un punct de referință într-o societate care începe să sufere de mult zgomot informațional.


Articole publicate check icon

Miscarea Vestelor Galbene

Franța are un foarte bogat trecut socialist, construit prin decenii de lupte sociale, proteste și acquis-uri. Statul social francez este unul dintre cele mai importante din lume, cu cheltuieli foarte mari pentru ceea ce francezii numesc „la justice sociale". (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Eugen Teodorovici - Viorica Dăncilă - guvern

Propunerea dumneavostră, pentru că vine din înaltul funcției pe care o dețineți, este cu atât mai șocantă și jignitoare, nu numai pentru românii din străinătate, cărora cu cinism le trasați destinele, ci mai ales pentru oamenii din țară, pe care ar trebui să-i slujiți cu bună credință. (Sursa foto: Gov.ro)

Citește mai mult

Simona Halep - Montreal

Numărul 1 mondial începe să impună respect acolo unde contează, joacă precum un număr 1 mondial, muncește precum un număr 1 mondial și se comportă precum un număr 1 mondial. (Foto: Guliver/Gety Images)

Citește mai mult

Donald Trump - Iran

What's the deal with Iran ? Nu mai e nici un deal pentru că s-a supărat Trump și a mai tras o iscălitură pe un document care consfințește ieșirea Americii din acordul din 2015. Acord semnat la cererea Americii de alte câteva state: Franța, Marea Britanie, Germania, Rusia și China. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

oameni in natura

Soluția pentru a rămâne relevant este să înveți lucruri noi pe tot parcursul vieții. Și mai ales lucruri care îți par complicate. Asta te ajută să ieși constant din cochilia siguranței și să te autodepășești. Și îți va oferi opțiuni pentru momentele când vei avea nevoie de ele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Cambridge Analytica

Și chestia asta funcționa de minune, tu erai mulțumit că ai cont pe Facebook pe gratis și pui poze cu pisici sau comentezi la vecină pe pagină, Facebook era fericit că ți-a luat profilul, l-a împachetat frumos și l-a vândut lui Cambridge Analytica. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Bursa NY

E de ajuns să crească rapid dobânzile și yield-urile pe piețe, obligațiunile românești vor scădea rapid în atractivitate, capitalurile se vor retrage repede spre safe heaven-uri și vom rămâne cu hârtiile fără valoare ale PSD. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult