Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Octavian Berceanu, după UNTOLD: Să te poţi plimba liniştit printr-un parc curat, la două zile după ce a fost călcat de 400.000 de oameni, chiar e de poveste. Poate se întâmplă ceva bun şi prin parcurile Bucureştiului

Octavian Berceanu.

Octavian Berceanu, fost șef al Gărzii Naționale de Mediu, a lăudat organizatorii UNTOLD pentru curățenia din parcul din Cluj-Napoca, la două zile de la încheierea festivalului, adăugând că „poate se întâmplă ceva bun și prin parcurile Bucureștiului”.

„Sutele de artiști și 400.000 de oameni aduși împreună pentru muzică sunt doar o parte din povestea UNTOLD. Festivalul a strâns oameni, în 4 zile, cât tot litoralul românesc în cele mai bune 3 weekenduri împreună. Și să te poți plimba liniștit printr-un parc curat, la numai 2 zile după ce a fost călcat de 400.000 de oameni, chiar e de poveste. 

Anul trecut organizatorii au refăcut parte din parc pe bani. Poate se întâmplă ceva bun și prin parcurile Bucureștiului, who knows?”, a scris Octavian Berceanu într-o postare pe contul său de Facebook.

Peste 370.000 de persoane au participat, în cele patru zile, la UNTOLD, eveniment care ocupă locul 5 în lume la categoria Best Electronic Festival, potrivit organizatorilor.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ionel check icon
    O Berceanu este presedintele fundatiei care a reusit inchiderea minei de la Rosiuta din Gorj ?
    • Like 1
  • Sa vedem ce spune în articolul de mai jos (probabil Berceanu nu a mers pe stadion...) :
    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gazon-cluj-arena-untold-671419.html
    • Like 0


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult