Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Organizatorii UNTOLD anunță că următoarea ediție a festivalului va avea loc anul viitor, în perioada 5-8 august

Untold - n

Organizatorii UNTOLD au anunțat că următoarea ediție a festivalului va avea loc în 2021, în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. Veştile privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială la începutul anului viitor și dezvoltarea tot mai mare a testelor rapide care vor permite testarea în masă vor face posibilă organizarea festivalului în format fizic, consideră sursa menționată.

„Nu am încetat nici un moment să fim optimişti şi am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediţiei următoare, astfel că UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum! Încrederea noastră că ne vom revedea în vara anului viitor vine şi ca urmare a veştilor extraordinare privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială la începutul anului viitor, dezvoltarea tot mai mare a testelor rapide care vor permite testarea în masă. În plus, sprijinul care urmează să vină din partea Guvernului pentru restartarea industriei de evenimente, grupurile de lucru în care suntem implicaţi alături de alţi organizatori din ţară şi reprezentanţii autorităţilor, în vederea pregătirii din timp a modului în care se vor desfăşura evenimentele în anul 2021, ne dau toate motivele să credem că, prin comparaţie cu vara acestui an, vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai apropiată de normalitatea pe care o aşteptăm cu toţii. Abia aşteptăm să ne întâlnim cu prietenii festivalului, cu fanii şi artişti, la Cluj-Napoca, anul viitor”, se arată într-un comunicat UNTOLD.

Peste 95% dintre posesorii de abonamente şi bilete pentru ediţia din 2020 şi-au transformat biletele şi abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediţii UNTOLD. Cei care nu au achiziţionat încă bilete pentru UNTOLD 2021 se pot înregistra începând de astăzi pe untold.com.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    Da ,da, dar ,sa-l duca sa-l faca acolo in padure ,unde nu ,deranjeaza cu decibelii la maxim , decat ursii si vulpile , Ciudat si interesanta ,gandire ,,,sa interzici ,fabricile din oras pe motiv ,ca ,fac zgomot ,, dar sa incurajezi ,,nebunii sa faca zgomot ,cu difuzoarele la maxim ,asta ,este voie ?? Lume nebuna !!
    • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult