Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Organizatorii UNTOLD anunță că următoarea ediție a festivalului va avea loc anul viitor, în perioada 5-8 august

Untold - n

Organizatorii UNTOLD au anunțat că următoarea ediție a festivalului va avea loc în 2021, în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. Veştile privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială la începutul anului viitor și dezvoltarea tot mai mare a testelor rapide care vor permite testarea în masă vor face posibilă organizarea festivalului în format fizic, consideră sursa menționată.

„Nu am încetat nici un moment să fim optimişti şi am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediţiei următoare, astfel că UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum! Încrederea noastră că ne vom revedea în vara anului viitor vine şi ca urmare a veştilor extraordinare privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială la începutul anului viitor, dezvoltarea tot mai mare a testelor rapide care vor permite testarea în masă. În plus, sprijinul care urmează să vină din partea Guvernului pentru restartarea industriei de evenimente, grupurile de lucru în care suntem implicaţi alături de alţi organizatori din ţară şi reprezentanţii autorităţilor, în vederea pregătirii din timp a modului în care se vor desfăşura evenimentele în anul 2021, ne dau toate motivele să credem că, prin comparaţie cu vara acestui an, vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai apropiată de normalitatea pe care o aşteptăm cu toţii. Abia aşteptăm să ne întâlnim cu prietenii festivalului, cu fanii şi artişti, la Cluj-Napoca, anul viitor”, se arată într-un comunicat UNTOLD.

Peste 95% dintre posesorii de abonamente şi bilete pentru ediţia din 2020 şi-au transformat biletele şi abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediţii UNTOLD. Cei care nu au achiziţionat încă bilete pentru UNTOLD 2021 se pot înregistra începând de astăzi pe untold.com.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    Da ,da, dar ,sa-l duca sa-l faca acolo in padure ,unde nu ,deranjeaza cu decibelii la maxim , decat ursii si vulpile , Ciudat si interesanta ,gandire ,,,sa interzici ,fabricile din oras pe motiv ,ca ,fac zgomot ,, dar sa incurajezi ,,nebunii sa faca zgomot ,cu difuzoarele la maxim ,asta ,este voie ?? Lume nebuna !!
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult