Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Orlando Teodorovici, încă ministru al Finanțelor, îi face avansuri jignitoare unei ziariste, în Parlament, la moțiunea de cenzură

Încă ministrul de Finanțe Eugen Orlando Teodorovici a avut un comportament mitocănesc la adresa unei jurnaliste de la B1 TV care i-a adresat întrebări după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a trecut.

„Sunteți liberă diseară ca să vă spun ce? Nu prea vă văd la față! (...) Îmi faceți curte? Faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși!”, a răspuns Teodorovici la întrebarile jurnalistei. Când aceasta îi spune că nu are dinții puși, Teodorovici continuă derapajul și o întreabă golănește: „Dar ce aveți pus?”.

Mai jos, discuția dintre Teodorovici și jurnalistă, publicată de B1TV:

Reporter: Bună ziua de la B1.ro sunt, site de știri.

Teodorovici: Ce este B1? Ce esta B1? Boii.Ro?

Reporter: Site-ul de știri B1.ro.

Teodorovici: Boii.ro ați spus? Ce e asta B1.ro?

Reporter: B1.ro

Teodorovici: Aaa. Boii.ro! Nu știu ce e asta!

Reporter: Ce veți face în continuare, regretați vreo măsură?

Tedorovici: Sunteți liberă diseară ca să vă spun ce? Nu prea vă văd la față!

Reporter: Îmi spuneți și mie dacă regretați vreo măsură?

Teodorovici: Îmi faceți curte? Faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși!

Reporter: Nu, nu am dinții puși!

Teodorovici: Dar ce aveți pus?

Reporter: Ce interese aveți acum că ați scăpat de politică...

Teodorovici: Cu dumneavoastră sigur nu!

Acesta nu este singurul derapaj al lui Teodorovici care, cu ceva timp în urmă, l-a jignit pe PNL-istul Florin Cîțu, în timpulunor dezbateri din comisiile parlamentare. „Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”, i-a spus Eugen Teodorovici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ce nu reușesc să pricep este de ce nu l-a apostrofat ÎN DIRECT pe prostul ăla? În loc să-i răspundă că nu are dinții puși, mai bine îl punea la punct. În momentul în care unui ziarist i se aprobă prezența, are și dreptul de a pune întrebări. Iar un politician (de orice culoare) nu ar trebui să i se permită nici un fel de derapaj de la bunele maniere. Dar în România se permite, e "șmecher", e "'oț", e "lasă băi, ce mare scofală"... De asta (cred) au atîția români boală pe Iohannis care nu face "deliciul" ziarelor de bulevard sau ale tembeliziunilor lui Voiculescu. Lumea vrea un Băsescu, unul pe care să-l doară in bască de funcție și care să fie un "golan".
  • Like 0
 • Nu trebuie intai , ca ziarist , sa vezi daca persoana publica doreste sa ii se ia un interviu? Mi se pare ca ziarista nu s-a purtat tocmai corect . Asta nu scuza comportamentul ministrului.
  • Like 0
 • - "avansuri jignitoare unei ziariste" - aiurelile autorului, pe ceva asemanator se bazeaza si prezentarea femeii multipare si multicasatorite, de fiecare alta ocazie, pe post de mireasa la nunta in rochie alba cu trena si restul impopotonelilor de fata mare ....... - si nimeni, nici barbat nici femeie, n-are nimic de criticat, cel putin in presa ....... - ia, bagati "laicuri" daca va tine sangele din vana .......
  • Like 1
 • - unui pnl-ist >>"Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!" - ast-ar fi trebuit sa-i spuna si celuilalt pnl-ist, parca Valceanu il cheama, care-a inaintat un proiect de lege prin care s-ar desfiinta sambata libera din asa-zisul "weekend" - cat despre ziarista cu pricina, ea stie de inconvenientele meseriei ei, asa ca n-a incomodat-o cine stie ce, poate chiar i-a convenit mai pe seara, nu se stie nimic pana la fata locului - ceea ce nu inseamna ca numitul "orlando" n-a devenit cam disperat si sictirit de situatie, nu stie ce sa raspunda de ciuda care-l macina si recurge la badaraniile in care-o fi fost crescut, ca marea majoritate a politicienilor romani - caci trebuie sa ai tot organismul bine pregatit, rezistent, de la obraz la talpa, ca sa poti activa intre romani ca politician - daca initial n-ai fost prea stricat, vei ajunge sa te strice mai orice si mai oricine - zic asa pentru c-am constatat de mult ca, in general, bipezii aia mici nu-s mai buni decat aia mari, singura diferenta fiind oportunitatile - restul participantilor sant exceptii, care confirma principiul de aplicare, adica innobileaza regula - cine nu stie asta ??? - iar presa, in general, nu-i mai buna decat politicienii pe care-i critica ..................
  • Like 0
 • Un dobitoc nesimțit! Și un prost întecăruit, vorba cuiva - ”Teodorovici, minte puțină”. Dacă eram în locul fetei aceleia, i-aș fi dat un răspuns inteligent, ceva legat de faptul că individul își plătește amantele (curvele, ce mai!) din banii noștri și de faptul că ea nu este una dintre ele. Sunt sigur că dacă a ajuns să-și plătească târfele, nici la pat nu e mare brânză de capul lui! La fel ca la Finanțe!
  • Like 1
 • Ideal pentru psd. Un mitocan, incult pe lângă toți ceilalți. Aveți răbdare că urinează ponta "fă doino" și grețosul tăriceanu.
  • Like 2
 • Horcaiturile muribundului politic.
  • Like 2
 • Dl. Teodorovici nu este un bou deoarece aceasta ar însemn să jignim boii care sunt anumale calme muncitoare, inteligente, modeste și pe care poți să te bazezi când caii dau bir cu fugiții. Dl Teodorovici este un mare ticălos. Aș dori să-l văd judecat pentru ce ne-a făcut tuturor, pentru tot răul pe care l-a făcut, pentru toate împrumuturile pe care le-a făcut ca să arunce praf în ochi celor care oricum nu știau să vadă. Nu numai nepoții ci și strănepoții noștri vor munci ca să plătească datoriile făcute și asta, bineînțeles, dacă vor mai voi să trăiască aici. Am mai avut această experiență în 2008 și anii ce au urmat. Mă întreb ce guvern va avea curaj să scoată din foc castanele aruncate de dl. Teodorovici și compania. E misiune sinucigașă.
  • Like 3
 • Pai, asta stie, asta face. Cate gherle o mai fi facut si pe la ministerul pe care chipurile il conducea, dumnezeu stie! Un bou.
  • Like 3
  • @ andreea dragusin
   - cate gherle ?? - intreaba-l pe valcov (asazis)necrotezaurierul, care i-a fost credincios sfetnic ..........
   • Like 0
 • Sper să-l cheme în judecată pentru hărțuire, pe lângă o plângere penală imediată; nesimțirea haitei roșii s-a amplificat prea mult în ultima perioadă, iar acest ins, albit prematur, în ciuda comportamentului juvenil, se visează un mare cuceritor, chiar dacă intelectul îl trădează și prin încercările de a se adresa cu un limbaj ”cocoloșit”, rostit fără a deschite cavitatea bucală foarte bine, fiindu-i teamă să-și asume cele rostite...
  • Like 5
  • @ Ion Popescu
   - da, in afara de prost pusul cuvant "rosu", cu care niciunul care azi este poreclit asa, n-a avut niciodata de-a face in minte si caracter - ar fi fost mult prea frumos ................
   • Like 0


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult