Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Pentru că nu s-au putut întâlni în curtea școlii, elevii de la o școală gimnazială din Bacău au ținut ceremonia de absolvire în curtea unei biserici

Ceremonie de absolvire - Bacău

Foto: Deșteptarea.ro

Fiindcă unitățile de învățământ au fost închise, anul acesta elevii și profesorii nu au putut organiza obișnuitele ceremonii de sfârșit de an în curțile școlilor. 

Elevii unei clase a VIII-a de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Bacău au găsit însă o cale de a marca sfârșitul ciclului de învățământ și s-au întâlnit, împreună cu profesorii, în curtea bisericii „Sf. Împărați Constantin și Elena”, scrie Deșteptarea.ro.

Bisericile au putea oficia slujbe în aer liber în perioada stării de alertă, iar de la jumătatea lunii iunie pot oficia slujbe și în interior. 

Elevii ;i profesorii au primit cadouri păpuși personalizate și au urmărit un film cu amintiri din anii de gimnaziu,

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    BOR,,i-a indobitocit si pe acesti copii !! Ei nu inteleg ca ,religia este ceva si Credinta este altceva !!!
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult