Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Pentru că nu s-au putut întâlni în curtea școlii, elevii de la o școală gimnazială din Bacău au ținut ceremonia de absolvire în curtea unei biserici

Ceremonie de absolvire - Bacău

Foto: Deșteptarea.ro

Fiindcă unitățile de învățământ au fost închise, anul acesta elevii și profesorii nu au putut organiza obișnuitele ceremonii de sfârșit de an în curțile școlilor. 

Elevii unei clase a VIII-a de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Bacău au găsit însă o cale de a marca sfârșitul ciclului de învățământ și s-au întâlnit, împreună cu profesorii, în curtea bisericii „Sf. Împărați Constantin și Elena”, scrie Deșteptarea.ro.

Bisericile au putea oficia slujbe în aer liber în perioada stării de alertă, iar de la jumătatea lunii iunie pot oficia slujbe și în interior. 

Elevii ;i profesorii au primit cadouri păpuși personalizate și au urmărit un film cu amintiri din anii de gimnaziu,

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    BOR,,i-a indobitocit si pe acesti copii !! Ei nu inteleg ca ,religia este ceva si Credinta este altceva !!!
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult