Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Pentru că nu s-au putut întâlni în curtea școlii, elevii de la o școală gimnazială din Bacău au ținut ceremonia de absolvire în curtea unei biserici

Ceremonie de absolvire - Bacău

Foto: Deșteptarea.ro

Fiindcă unitățile de învățământ au fost închise, anul acesta elevii și profesorii nu au putut organiza obișnuitele ceremonii de sfârșit de an în curțile școlilor. 

Elevii unei clase a VIII-a de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Bacău au găsit însă o cale de a marca sfârșitul ciclului de învățământ și s-au întâlnit, împreună cu profesorii, în curtea bisericii „Sf. Împărați Constantin și Elena”, scrie Deșteptarea.ro.

Bisericile au putea oficia slujbe în aer liber în perioada stării de alertă, iar de la jumătatea lunii iunie pot oficia slujbe și în interior. 

Elevii ;i profesorii au primit cadouri păpuși personalizate și au urmărit un film cu amintiri din anii de gimnaziu,

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    BOR,,i-a indobitocit si pe acesti copii !! Ei nu inteleg ca ,religia este ceva si Credinta este altceva !!!
    • Like 0


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult