Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Pentru că e criză și „se cere maturitate și responsabilitate”, Klaus Iohannis anunță că se va consulta cu partidele „abia săptămâna viitoare”

Klaus Iohannis - Presidency.ro

Foto presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți că va convoca consultări cu partidele politice „abia săptămâna viitoare”. „Acum se cere maturitate și responsabiltate”, a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului spune că asistăm la o situație complicată, generată de „politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români”.

„Trebuie să găsim o solutie. România trebuie să fie guvernată. Pandemie, criza prețurilor la electricitate, vine iarna, Toate trebuie rezolvate de guvernul României. E nevoie de decizii mature din partea politicienilor”, a spus Klaus Iohannis în prima declarație după căderea guvernului Cîțu.

Guvernul Cîțu a fost demis marți prin moțiune de cenzură, cu 281 de voturi în favoarea moțiunii.

Aflați și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Gargaragiu nenorocit, tîrfa serviciilor, roboțel ruginit, tu ești matur și responsabil?!?! Acum te găurește grija de români? Da, România trebuie să fie guvernată, de aia pornești negocieri cu partidele MÎINE LA PRIMA ORĂ, responsabilul izmenelor care ești tu, klause băiatule!
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult