Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Persoanele care au primit anul trecut vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei, obligate să depună Declaraţia Unică

Gabriela Firea pe bicicletă - Foto FB

(Foto Facebook Gabriela Firea)

Persoanele care au primit anul trecut vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei trebuie să depună în acest an Declaraţia Unică şi să plătească un impozit de 10% pentru acest venit, au transmis reprezentanţii ANAF pentru Profit.ro, citat de News.ro.

Declaraţia Unică poate fi depusă doar online, prin serviciul Spaţiu Privat Virtual (SPV), iar cei care nu au cont de SPV vor fi nevoiţi să-şi facă.

Amenda pe care ANAF o aplică celor care nu-şi respectă obligaţia de a depune Declaraţia Unică este cuprinsă între 50 de lei şi 500 de lei.

În jur de 25.000 de bucureşteni trebuie să depună, astfel, Declaraţia Unică pentru voucherul din 2018 şi să achite impozitul de 50 de lei.

Primăria a acordat 5.000 de vouchere şi în 2017.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Numai mie nu mi-a dat si mie o bicicleta :)sper sa intrati in faliment curand, astia cu raiffaisenu' si cu bicicletele
    • Like 0
  • Numai porcii de popi nu sunt obligați să plătească impozit pe venit, pe cat a "pompat" mironosița de firea în curul lor din banii publici. Ce consolidări, ce reabilitări, ce lucrări de termoficare? Doar pentru monstroasa ambiție a hârdăului plin de rahat din fruntea bisericii.
    • Like 1
  • Firea Gabriela tocmai si-a "asigurat" simpatia/ votul a 25.000 bucuresteni.
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult