Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Persoanele care au primit anul trecut vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei, obligate să depună Declaraţia Unică

Gabriela Firea pe bicicletă - Foto FB

(Foto Facebook Gabriela Firea)

Persoanele care au primit anul trecut vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei trebuie să depună în acest an Declaraţia Unică şi să plătească un impozit de 10% pentru acest venit, au transmis reprezentanţii ANAF pentru Profit.ro, citat de News.ro.

Declaraţia Unică poate fi depusă doar online, prin serviciul Spaţiu Privat Virtual (SPV), iar cei care nu au cont de SPV vor fi nevoiţi să-şi facă.

Amenda pe care ANAF o aplică celor care nu-şi respectă obligaţia de a depune Declaraţia Unică este cuprinsă între 50 de lei şi 500 de lei.

În jur de 25.000 de bucureşteni trebuie să depună, astfel, Declaraţia Unică pentru voucherul din 2018 şi să achite impozitul de 50 de lei.

Primăria a acordat 5.000 de vouchere şi în 2017.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Numai mie nu mi-a dat si mie o bicicleta :)sper sa intrati in faliment curand, astia cu raiffaisenu' si cu bicicletele
    • Like 0
  • Numai porcii de popi nu sunt obligați să plătească impozit pe venit, pe cat a "pompat" mironosița de firea în curul lor din banii publici. Ce consolidări, ce reabilitări, ce lucrări de termoficare? Doar pentru monstroasa ambiție a hârdăului plin de rahat din fruntea bisericii.
    • Like 1
  • Firea Gabriela tocmai si-a "asigurat" simpatia/ votul a 25.000 bucuresteni.
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult