Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Persoanele care au primit anul trecut vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei, obligate să depună Declaraţia Unică

Gabriela Firea pe bicicletă - Foto FB

(Foto Facebook Gabriela Firea)

Persoanele care au primit anul trecut vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei trebuie să depună în acest an Declaraţia Unică şi să plătească un impozit de 10% pentru acest venit, au transmis reprezentanţii ANAF pentru Profit.ro, citat de News.ro.

Declaraţia Unică poate fi depusă doar online, prin serviciul Spaţiu Privat Virtual (SPV), iar cei care nu au cont de SPV vor fi nevoiţi să-şi facă.

Amenda pe care ANAF o aplică celor care nu-şi respectă obligaţia de a depune Declaraţia Unică este cuprinsă între 50 de lei şi 500 de lei.

În jur de 25.000 de bucureşteni trebuie să depună, astfel, Declaraţia Unică pentru voucherul din 2018 şi să achite impozitul de 50 de lei.

Primăria a acordat 5.000 de vouchere şi în 2017.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Numai mie nu mi-a dat si mie o bicicleta :)sper sa intrati in faliment curand, astia cu raiffaisenu' si cu bicicletele
    • Like 0
  • Numai porcii de popi nu sunt obligați să plătească impozit pe venit, pe cat a "pompat" mironosița de firea în curul lor din banii publici. Ce consolidări, ce reabilitări, ce lucrări de termoficare? Doar pentru monstroasa ambiție a hârdăului plin de rahat din fruntea bisericii.
    • Like 1
  • Firea Gabriela tocmai si-a "asigurat" simpatia/ votul a 25.000 bucuresteni.
    • Like 0


Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult