Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Persoanele care au primit anul trecut vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei, obligate să depună Declaraţia Unică

Gabriela Firea pe bicicletă - Foto FB

(Foto Facebook Gabriela Firea)

Persoanele care au primit anul trecut vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei trebuie să depună în acest an Declaraţia Unică şi să plătească un impozit de 10% pentru acest venit, au transmis reprezentanţii ANAF pentru Profit.ro, citat de News.ro.

Declaraţia Unică poate fi depusă doar online, prin serviciul Spaţiu Privat Virtual (SPV), iar cei care nu au cont de SPV vor fi nevoiţi să-şi facă.

Amenda pe care ANAF o aplică celor care nu-şi respectă obligaţia de a depune Declaraţia Unică este cuprinsă între 50 de lei şi 500 de lei.

În jur de 25.000 de bucureşteni trebuie să depună, astfel, Declaraţia Unică pentru voucherul din 2018 şi să achite impozitul de 50 de lei.

Primăria a acordat 5.000 de vouchere şi în 2017.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Numai mie nu mi-a dat si mie o bicicleta :)sper sa intrati in faliment curand, astia cu raiffaisenu' si cu bicicletele
    • Like 0
  • Numai porcii de popi nu sunt obligați să plătească impozit pe venit, pe cat a "pompat" mironosița de firea în curul lor din banii publici. Ce consolidări, ce reabilitări, ce lucrări de termoficare? Doar pentru monstroasa ambiție a hârdăului plin de rahat din fruntea bisericii.
    • Like 1
  • Firea Gabriela tocmai si-a "asigurat" simpatia/ votul a 25.000 bucuresteni.
    • Like 0


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult