Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Peste 278.000 de fani s-au bucurat de ediția a şasea a Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa

Neversea 2024 - FB

Foto: Facebook Neversea

Cea de-a patra zi de Neversea a atras peste 68.000 de participanţi care au fost alături de artiştii lor preferaţi: G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Sara Bluma, Dub FX, Pax Tulum, Jeru Da Damaja, precum şi Puya, Delia, DOC, Vescan şi Macanache, au anunțat organizatorii festivalului.

În cele patru zile de festival, peste 278.000 de fani au participat la cea de-a şasea ediţie a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa. Ingredientele Neversea 2024 au fost: cei peste 100 de artişti de la cele patru scene, experienţele memorabile oferite de partenerii festivalului, fanii care au cântat şi dansat până la răsărit.

G-Eazy a fost unul dintre cei mai aşteptaţi artişti ai celei de-a şasea ediţii Neversea. Acesta a lansat de curând albumul "Freak Show" care include colaborări cu French Montana, Coi Leray, Kali. O parte dintre noile piese au putut fi ascultate live duminică seara pe plaja Neversea din Constanţa. G-Eazy a fost extrem de impresionat de energia fanilor, iar hituri precum "Me, Myself and I", "Tumblr Girls", "No Limit", "Him and I" au transformat show-ul într-una dintre amintirile speciale de la Neversea 2024.

Steve Aoki a adus multă energie în ultima seară de festival, dar şi celebrele torturi aşteptate la fiecare show de fani cu pancarte care să îi atragă atenţia.

Tujamo a petrecut până la răsărit cu zecile de mii de fani care au ales distracţia la malul mării.

Puya a urcat pentru prima dată pe scena principală de la Neversea şi a declarat că are emoţii foarte mari.

Delia a susţinut un super show la main stage, iar invitaţii speciali au fost Antonia şi Iustin de la HVNDS.

În cele 6 ediţii de festival, peste 1.4 milioane de iubitori Neversea s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării, potrivit organizatorilor.

Toţi cei care doresc să fie parte din experienţa Neversea la cea de-a şaptea ediţie se pot înregistra pe site-ul neversea.com.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult