Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Pierce Brosnan îi aduce un omagiu lui Sean Connery: „Aţi fost cel mai grozav James Bond al meu”

Sean Connery/ Pierce Brosnan

Foto: Variety.com

Șapte actori au intrat, de-a lungul timpului, în rolul lui James Bond: Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

În 1962, când Sean Connery îi dădea pentru prima dată viață agentului 007 pe ecrane, Pierce Brosnan avea 9 ani. 

Ieri, cel de-al șaselea James Bond i-a adus un omagiu celui dintâi, care a murit la vârsta de 90 de ani,  după ce a făcut istorie în cinematografie.

„Sir Sean Connery, ați fost cel mai grozav James Bond al meu, atât pe vremea când eram un băiat, cât și atunci când am devenit bărbatul care l-a jucat el însuși pe James Bond. Ați deschis calea pentru noi toți, cei care am mers pe urma pașilor dumneavoastră emblematici. Pe rând, fiecare dintre noi v-am privit cu respect și admirație, în timp ce ne croiam drumul spre propria interpretare. Ați fost măreț în toate privințele, ca actor și ca om, și veți rămâne așa până la capătul timpului. Ați fost iubit de către lume și vă va fi simțită lipsa. Dumnezeu să vă odihnească în pace”, a scris Pierce Brosnan pe Instagram.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • In clasa Cary Grant, cariera impresionanta, actor nu caricatura, multifunctional ca personaj, The Hill(1965) un prim film reusit dupa care au urmat toate insiruite ca margelele pe ata. Dumnezeu sa te odihneasca!
    • Like 1


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult