Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Pierce Brosnan îi aduce un omagiu lui Sean Connery: „Aţi fost cel mai grozav James Bond al meu”

Sean Connery/ Pierce Brosnan

Foto: Variety.com

Șapte actori au intrat, de-a lungul timpului, în rolul lui James Bond: Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

În 1962, când Sean Connery îi dădea pentru prima dată viață agentului 007 pe ecrane, Pierce Brosnan avea 9 ani. 

Ieri, cel de-al șaselea James Bond i-a adus un omagiu celui dintâi, care a murit la vârsta de 90 de ani,  după ce a făcut istorie în cinematografie.

„Sir Sean Connery, ați fost cel mai grozav James Bond al meu, atât pe vremea când eram un băiat, cât și atunci când am devenit bărbatul care l-a jucat el însuși pe James Bond. Ați deschis calea pentru noi toți, cei care am mers pe urma pașilor dumneavoastră emblematici. Pe rând, fiecare dintre noi v-am privit cu respect și admirație, în timp ce ne croiam drumul spre propria interpretare. Ați fost măreț în toate privințele, ca actor și ca om, și veți rămâne așa până la capătul timpului. Ați fost iubit de către lume și vă va fi simțită lipsa. Dumnezeu să vă odihnească în pace”, a scris Pierce Brosnan pe Instagram.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • In clasa Cary Grant, cariera impresionanta, actor nu caricatura, multifunctional ca personaj, The Hill(1965) un prim film reusit dupa care au urmat toate insiruite ca margelele pe ata. Dumnezeu sa te odihneasca!
    • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult