Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Povestea unui viral. Șerban Pavlu: Eu simt total lucrurile pe care le spun!

Șerban Pavlu - FB

POVESTEA UNUI VIRAL. „Eu ce pot să le zic copiilor mei dacă peste zece ani mă întreabă: alo, tata, tu ce-ai făcut când Dragnea a spus că pe el şi dacă-l condamnă nu se pune?

Cum, tată, ce-am făcut? Am făcut mişto, am făcut meme pe Facebook, am făcut un mişto de ne-am căcat pe noi de râs.

Un mesaj simplu, puternic, într-un clip cinematografic, rostit de actorul Șerban Pavlu

Eu simt total lucrurile pe care le rostesc acolo!", spune actorul Șerban Pavlu, pentru Paginademedia.ro. "Este un protest făcut cu armele profesiei mele", continuă el.

Șerban Pavlu povestește pentru Paginademedia.ro cum a venit ideea clipului.

"Textul a fost scris de Radu Muntean. El a fost cel care mi l-a propus. Eu mi-am folosit arta mea pentru a transmite acest mesaj, cu care sunt de acord. Nu a fost nimic comandat.

Am fost uimit să văd, în echipa care s-a ocupat de clip, oameni care simt la fel ca mine. Am fost mai mult decât încântat să produc acest film", spune actorul.

Despre limbaj:

"Dacă, pe alocuri, limbajul este brutal, este pentru că suntem într-o situație care a ajuns într-un punct critic. Cu politețe, se poate pierde teren. De aceea e un mesaj aproape disperat", spune Șerban Pavlu pentru Paginademedia.ro.

Clipul a fost realizat de Radu Muntean (regizor) și de Tudor Lucaciu (imagine).

Șerban Pavlu, pentru Paginademedia.ro:

"Eu credeam că va veni Tudor Lucaciu cu o cameră, filmăm ceva repede și gata! Nefiind nimeni plătit pentru asta, credeam că așa va fi. Dar a fost o filmare în toată regula, cu o echipă întreagă. Dar a fost totul profesionist făcut."

"Pentru mine, a fost o confirmare a unui lucru care se întâmplă, cu mulți oameni, din generații diferite, care gândesc la fel. Cu oameni care se simt furați, și asta de 30 de ani, așa cum simt și eu,", a mai declarat actorul.

Citiți continuarea pe Pagina de Media.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • am discutat cu niste rude mai in varsta. Printre altele le-am zis ca singurul cadou pe care ni l-am dori e sa voteze, si sa voteze pt copiii lor, pana nu pleaca si ei din tzara. Prima discutie politica din care am iesit fara aratat cu degetul la altii si fara certuri sau argumente dure.
    Mi-ar placea ca mai multi batrani, mai multi tineri care nu vor sa voteze, sa voteze ca pe un cadou celor mici, viitorului nostru.
    • Like 1


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult