Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Premierul Japoniei, aflat în vizită istorică la București, nu mai merge la Palatul Victoria, pentru că nu are cu cine vorbi

Shinzo Abe

(Foto: Guliver/Getty Images)

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, soseşte marţi la Bucureşti, unde se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis. Shinzo Abe avea programată și o întâlnire la Guvern, dar pentru că aici nu mai are cu cine să se întâlnească, la Palatul Victoria se vor întruni doar delegațiile oficiale.

Shinzo Abe este primul premier japonez care vizitează România. Vizita în țara noastră face parte dintr-un turneu în mai multe ţări din Europa de Sud-Est, printre care Bulgaria, Serbia, Estonia, Letonia şi Lituania. 

Mihai Tudose și-a dat luni seara demisia din fruntea Executivului, după ce Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Premierul Japoniei vine intr-o vizita istorica in Romania, unde gaseste grupul infractional organizat (GIO - poreclit si pesede) intr-o stare profund isterica.
    • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult