Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Președintele Iohannis îi îndeamnă pe români să joace golf: Se poate practica la orice vârstă, nu e exclusivist

”Golful se poate practica la orice vârstă”, a transmis președintele Klaus Iohannis, din județul Alba, unde a participat la un eveniment organizat de compania Dacia Renault, la terenul de golf de la Pianu de Sus. ”Mă bucur să întâlnesc aici atât de mulți oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea acestor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a spus președintele.

Terenul de golf de la Pianu de Sus a fost înființat de Paul Tomiță, în prima jumătate a anilor 1990. A fost primul teren privat de golf din România.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Săracul Iohannis.....
  În ce lume trăiește?????
  • Like 0
  • @ Helmuth Diesing
   Nimic din ce spune si face nu mai e bine? Cand a fost scut impotriva mizeriilor PSD-iste, gen ord 13, a fost ok? Trebuia acum sa spuna despre golf ca e un sport stupid, ca ar trebui desfiintat, doar ptr ca nu toti romanii il pot practica? E preferabil sa ne complacem in mizeria unora, care sunt plini de bani, multimilionari in Romania dar care continua sa fie doar mancatori de mici si bautori de bere-asta fac ei cu averile lor(nu toate dobandite in mod 100% onest). Doar asta trebuie sa fie standardul de viata al romanilor? Daca va invita la opera sau la un concert simfonic-ce reactie ati avea? Sau la o plimbare cu bicicleta, sau la ski?-sunt sporturi care ajuta si fizic si psihic. Multi
   romani prefera manelele si fumul gratarelor, combinat cu al tigarilor(probabil-Kent-ul cel de toate zilele?!?)-dar neaparat intr-o padure sau pe marginea unui rau -unde isi lasa, in bataia vantului, resturile lor menajere! Sau le arunca direct in apele raurilor-probabil asta inseamna ptr ei sa fie civilizati, nu lasa resturi vizibile in urma lor. Acum sportul preferat al multor romani este aruncarea mastilor pe unde se nimereste, dupa ce le-au purtat o vreme indelungata-dar incorect, adesea. Asa ceva e de preferat?
   • Like 0
 • Dacă jucătorii și-ar căra ei înșiși sacul cu ustensilele folosite atunci l-aș considera și eu sport.
  • Like 2
 • Ciprian check icon
  Qu'ils mangent de la brioche!
  • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult