Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Președintele Iohannis îi îndeamnă pe români să joace golf: Se poate practica la orice vârstă, nu e exclusivist

”Golful se poate practica la orice vârstă”, a transmis președintele Klaus Iohannis, din județul Alba, unde a participat la un eveniment organizat de compania Dacia Renault, la terenul de golf de la Pianu de Sus. ”Mă bucur să întâlnesc aici atât de mulți oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea acestor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a spus președintele.

Terenul de golf de la Pianu de Sus a fost înființat de Paul Tomiță, în prima jumătate a anilor 1990. A fost primul teren privat de golf din România.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Săracul Iohannis.....
  În ce lume trăiește?????
  • Like 0
  • @ Helmuth Diesing
   Nimic din ce spune si face nu mai e bine? Cand a fost scut impotriva mizeriilor PSD-iste, gen ord 13, a fost ok? Trebuia acum sa spuna despre golf ca e un sport stupid, ca ar trebui desfiintat, doar ptr ca nu toti romanii il pot practica? E preferabil sa ne complacem in mizeria unora, care sunt plini de bani, multimilionari in Romania dar care continua sa fie doar mancatori de mici si bautori de bere-asta fac ei cu averile lor(nu toate dobandite in mod 100% onest). Doar asta trebuie sa fie standardul de viata al romanilor? Daca va invita la opera sau la un concert simfonic-ce reactie ati avea? Sau la o plimbare cu bicicleta, sau la ski?-sunt sporturi care ajuta si fizic si psihic. Multi
   romani prefera manelele si fumul gratarelor, combinat cu al tigarilor(probabil-Kent-ul cel de toate zilele?!?)-dar neaparat intr-o padure sau pe marginea unui rau -unde isi lasa, in bataia vantului, resturile lor menajere! Sau le arunca direct in apele raurilor-probabil asta inseamna ptr ei sa fie civilizati, nu lasa resturi vizibile in urma lor. Acum sportul preferat al multor romani este aruncarea mastilor pe unde se nimereste, dupa ce le-au purtat o vreme indelungata-dar incorect, adesea. Asa ceva e de preferat?
   • Like 0
 • Dacă jucătorii și-ar căra ei înșiși sacul cu ustensilele folosite atunci l-aș considera și eu sport.
  • Like 2
 • Ciprian check icon
  Qu'ils mangent de la brioche!
  • Like 0


Îți recomandăm

RetuRO

Sunt pline rețelele sociale cu postări ale oamenilor care descriu că simt furie, frustrare, neputință, când văd deșeuri în Lacul Roșu sau lacul cu nuferi din Ipoteștii lui Eminescu, în stațiuni montane sau pe litoral. Le vedem peste tot - pe stradă, pe marginea drumurilor naționale, în tren, din tren, pe lângă calea ferată, în grădinile blocurilor, în gropile de gunoi de la marginea satelor, pe albiile pârâurilor și râurilor, în păduri.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ana Maria Bălan

În facultate, am avut o colegă mai mare pe care mereu am admirat-o: super deșteaptă, implicată, genul de persoană pe care ai dori-o în echipa ta de medici. Am revăzut-o în primul ei an de rezidențiat: epuizată, dezumanizată, cinică. (Foto: Ana Maria Bălan/ Facebook)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Elevă de liceu la examen

Dar dacă sărăcirea noastră este ceva ce am putea accepta, atentatul asupra valorilor și moralei ar trebui să fie acea limită pe care să nu o acceptăm. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult