Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Preşedintele Klaus Iohannis, invitat azi la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc

Klaus Iohannis - Simona Halep

Foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe

Președintele Klaus Iohannis este invitat miercuri la cununia civilă a Simonei Halep. Sportiva se va căsători la Constanța, cu Toni Iuruc. La cununia civilă, care va fi urmată de o petrecere pe malul mării, au fost invitate peste 300 de persoane, potrivit unor surse citate de Telekom Sport

Invitații nu vor avea voie să aibă la ei telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. De asemenea, mirii au decis ca toți cei care vor lua parte la eveniment, programat pentru azi, la ora 16:00, să nu aducă bani sau cadouri. 

Există șanse mari ca președintele Iohannis să își facă apariția la cununia civilă a Simonei Halep, adaugă aceeași sursă.

Klaus Iohannis a fost fost marți seara la Ateneul Român. „Festivalul Internațional «George Enescu» este o sărbătoare a muzicii și o bucurie a reîntâlnirii cu cele mai prestigioase orchestre și dirijori renumiți. În această seară, dirijorul Cristian Măcelaru și Orchestra Națională a Franței au adus un omagiu vibrant operei lui George Enescu”, a scris pe Facebook președintele Iohannis.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Liviu check icon
    Ce job extraordinar are acest domn, vacante pe la munte si in strainatate, invitatii pe la paranghelii si in schimb nici nu trebuie sa deschida gura, e suficient sa stea ca o piesa de mobila.
    Pacat ca il mai deranjeaza lumea cu problemele de prin tara.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult