Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Prima reacție a Simonei Halep după momentul de pe Arena Națională: Eu m-am dus ca să împărtăşesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit. Strict pentru ei

Simona Halep - World

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Simona Halep a reacționat la incidentul de pe Arena Națională, când oamenii au huiduit-o pe Gabriela Firea, declarând că ea s-a dus pe stadion „strict pentru oameni, atât”. Fluierată de un stadion întreg, primarul Firea a părăsit rapid scena și incinta, după ce în prealabil încercase să ia prima cuvântul în fața fanilor Simonei.

Simona Halep a refuzat vineri să comenteze incidentul de pe Arena Naţională, în care primarul Gabriela Firea a fost huiduită, dar a precizat că a mers la stadion „strict" pentru a împărtăşi cu fanii bucuria de a le arăta trofeul câştigat la Roland Garros, scrie News.ro.

„Eu nu fac politică, nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur şi simplu ca să împărtăşesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit şi pentru ei am răspuns pozitiv invitaţiei, strict pentru ei, atât", a declarat vineri Simona Halep, prezentă la „Halep Challenge”, o competiție de hochei unde participă și echipa care poartă numele actualului număr 1 WTA.

Aflați mai mult:


Peste 15.000 de persoane au participat luni la Arena Națională la prezentarea trofeului câștigat de Simona Halep la Roland Garros. Un incident a avut loc în deschiderea evenimentului, atunci când primarul Capitalei s-a grăbit să profite de moment și s-a dus la microfon înaintea Simonei, iar lumea de pe stadion a început să huiduie.

Halep nu a vrut să comenteze vineri nici caricatura publicată de Charlie Hebdo: „Nu vreau să comentez acest lucru, nu sunt în măsură să zic nimic despre acest lucru".

Publicaţia franceză de satiră Charlie Hebdo a ironizat victoria Simonei Halep la turneul de la Roland Garros, publicând sub titlul „O româncă câştigă Roland Garros-ul" o caricatură reprezentând o persoană care ridică trofeul deasupra capului şi spune „Fier vechi, fier vechi".

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Câtă deosebire între Simona şi ţoapa din Voluntari ...
  • Like 1
 • Am doua intrebari obsesive : De ce romanul nu poate sa se europenizeze ? Fata asta cum a putut ! De ce trebuie sa trecem prin tigania mioritica, de fiecare data cand trebuie sa recunoastem un merit ?
  Acum, referitor la caricatura franceza, cred ca insemnatatea era ceva de genul : Trofeul este fier vechi daca castigatoarea/ul sau tara reprezentativa jucatorului/ei nu este in stare sa-i recunoasca adevarata valoare, data de cei care l-au creat, respectiv, traditia si istoria cronologica a Roland Garros-ului !
  • Like 1
 • O persoană cu foarte mult bun simț și care nu se coboară în jegul celor care o atacă. Respect Simona.
  • Like 4


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult