Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Prima reacție a Simonei Halep după momentul de pe Arena Națională: Eu m-am dus ca să împărtăşesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit. Strict pentru ei

Simona Halep - World

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Simona Halep a reacționat la incidentul de pe Arena Națională, când oamenii au huiduit-o pe Gabriela Firea, declarând că ea s-a dus pe stadion „strict pentru oameni, atât”. Fluierată de un stadion întreg, primarul Firea a părăsit rapid scena și incinta, după ce în prealabil încercase să ia prima cuvântul în fața fanilor Simonei.

Simona Halep a refuzat vineri să comenteze incidentul de pe Arena Naţională, în care primarul Gabriela Firea a fost huiduită, dar a precizat că a mers la stadion „strict" pentru a împărtăşi cu fanii bucuria de a le arăta trofeul câştigat la Roland Garros, scrie News.ro.

„Eu nu fac politică, nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur şi simplu ca să împărtăşesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit şi pentru ei am răspuns pozitiv invitaţiei, strict pentru ei, atât", a declarat vineri Simona Halep, prezentă la „Halep Challenge”, o competiție de hochei unde participă și echipa care poartă numele actualului număr 1 WTA.

Aflați mai mult:


Peste 15.000 de persoane au participat luni la Arena Națională la prezentarea trofeului câștigat de Simona Halep la Roland Garros. Un incident a avut loc în deschiderea evenimentului, atunci când primarul Capitalei s-a grăbit să profite de moment și s-a dus la microfon înaintea Simonei, iar lumea de pe stadion a început să huiduie.

Halep nu a vrut să comenteze vineri nici caricatura publicată de Charlie Hebdo: „Nu vreau să comentez acest lucru, nu sunt în măsură să zic nimic despre acest lucru".

Publicaţia franceză de satiră Charlie Hebdo a ironizat victoria Simonei Halep la turneul de la Roland Garros, publicând sub titlul „O româncă câştigă Roland Garros-ul" o caricatură reprezentând o persoană care ridică trofeul deasupra capului şi spune „Fier vechi, fier vechi".

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Câtă deosebire între Simona şi ţoapa din Voluntari ...
    • Like 1
  • Am doua intrebari obsesive : De ce romanul nu poate sa se europenizeze ? Fata asta cum a putut ! De ce trebuie sa trecem prin tigania mioritica, de fiecare data cand trebuie sa recunoastem un merit ?
    Acum, referitor la caricatura franceza, cred ca insemnatatea era ceva de genul : Trofeul este fier vechi daca castigatoarea/ul sau tara reprezentativa jucatorului/ei nu este in stare sa-i recunoasca adevarata valoare, data de cei care l-au creat, respectiv, traditia si istoria cronologica a Roland Garros-ului !
    • Like 1
  • O persoană cu foarte mult bun simț și care nu se coboară în jegul celor care o atacă. Respect Simona.
    • Like 4


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult