Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Prima reacție a Simonei Halep după momentul de pe Arena Națională: Eu m-am dus ca să împărtăşesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit. Strict pentru ei

Simona Halep - World

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Simona Halep a reacționat la incidentul de pe Arena Națională, când oamenii au huiduit-o pe Gabriela Firea, declarând că ea s-a dus pe stadion „strict pentru oameni, atât”. Fluierată de un stadion întreg, primarul Firea a părăsit rapid scena și incinta, după ce în prealabil încercase să ia prima cuvântul în fața fanilor Simonei.

Simona Halep a refuzat vineri să comenteze incidentul de pe Arena Naţională, în care primarul Gabriela Firea a fost huiduită, dar a precizat că a mers la stadion „strict" pentru a împărtăşi cu fanii bucuria de a le arăta trofeul câştigat la Roland Garros, scrie News.ro.

„Eu nu fac politică, nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur şi simplu ca să împărtăşesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit şi pentru ei am răspuns pozitiv invitaţiei, strict pentru ei, atât", a declarat vineri Simona Halep, prezentă la „Halep Challenge”, o competiție de hochei unde participă și echipa care poartă numele actualului număr 1 WTA.

Aflați mai mult:


Peste 15.000 de persoane au participat luni la Arena Națională la prezentarea trofeului câștigat de Simona Halep la Roland Garros. Un incident a avut loc în deschiderea evenimentului, atunci când primarul Capitalei s-a grăbit să profite de moment și s-a dus la microfon înaintea Simonei, iar lumea de pe stadion a început să huiduie.

Halep nu a vrut să comenteze vineri nici caricatura publicată de Charlie Hebdo: „Nu vreau să comentez acest lucru, nu sunt în măsură să zic nimic despre acest lucru".

Publicaţia franceză de satiră Charlie Hebdo a ironizat victoria Simonei Halep la turneul de la Roland Garros, publicând sub titlul „O româncă câştigă Roland Garros-ul" o caricatură reprezentând o persoană care ridică trofeul deasupra capului şi spune „Fier vechi, fier vechi".

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Câtă deosebire între Simona şi ţoapa din Voluntari ...
  • Like 1
 • Am doua intrebari obsesive : De ce romanul nu poate sa se europenizeze ? Fata asta cum a putut ! De ce trebuie sa trecem prin tigania mioritica, de fiecare data cand trebuie sa recunoastem un merit ?
  Acum, referitor la caricatura franceza, cred ca insemnatatea era ceva de genul : Trofeul este fier vechi daca castigatoarea/ul sau tara reprezentativa jucatorului/ei nu este in stare sa-i recunoasca adevarata valoare, data de cei care l-au creat, respectiv, traditia si istoria cronologica a Roland Garros-ului !
  • Like 1
 • O persoană cu foarte mult bun simț și care nu se coboară în jegul celor care o atacă. Respect Simona.
  • Like 4


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult