Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Protest duminică la Cluj. „Noi rămânem în Europa, voi plecați. Demisia și anticipate!”

Protest la Cluj - 29 ianuarie

(Foto: Claudiu Nicolae Morar)

Nou protest antiguvernamental la Cluj-Napoca. „Noi rămânem în Europa, voi plecați. Demisia și anticipate!” este motto-ul sub care va avea loc acțiunea de protest programată pentru duminică, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, începând cu ora 18:00.

„Toate eforturile noastre de a schimba ceva contează! Toate problemele noastre au apărut când am crezut contrariul, și am preferat să nu facem nimic. Votul, protestele, semnăturile pentru inițiative cetățenești, implicarea civică sau politică a oamenilor integri, lupta instituțiilor libere și a presei independente pentru aceleași valori. Toate acestea cumulate țin România în picioare! Refuzul de o grosolănie frapantă oferit de către coaliția PSD-ALDE Comisiei Europene cu privire la MCV arată deschis intenția ei de a scoate România din UE sau, în cel mai fericit caz, izolarea țării de către aliații noștri”, se arată în mesajul organizatorilor, care solicită „demisia imediată a guvernului Dragnea-Dăncilă și declanșarea procedurii pentru alegeri anticipate”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • „Azi în Timișoara, mâine-n toată țara...”
  Azi în Cluj, mâine-n București...
  Trebuie obligatoriu să-i băgăm lui cIordache pe gât noua siglă PSD, etalată cu atâta „eleganță” în Parlament,
  • Like 0
 • Ionel check icon
  Cine il organizeaza ? are autorizatie legala ? sau in tara asta face fiecare ce vrea, unde vrea si cand vrea !!??? Astfel de mitinguri ilegale/neasumate fac in primul rand rau Romaniei si apoi ridica procentele pentru actualii guvernanti, retineti asta si sa nu va mirati daca la anul in primavara, la europarlamentare castiga tot psd-ul !
  • Like 0
  • @ Ionel
   ARTICOLUL 39 [CONSTITUȚIE]

   Libertatea întrunirilor

   "Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme."

   Si uite asa instanta mi-a anulat PV contraventie de la Jandarmerie...ca atator altii!
   • Like 1
  • @ Ionel
   Alien check icon
   "Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme."
   Constitutia Romaniei, articolul 39. Ce facem, punem de-un referendum sa il schimbam si pe asta?
   • Like 1
  • @ Ionel
   in 89 trebuia sa asteptam autorizatie de la autoritati? stai acasa Ionele, nu-i pentru tine...Auzi, ridica procentele pesedeului... cred ca nu esti normal...
   • Like 0
  • @ Ionel
   Ionel Ionelule, nu mai bea băiatule că te râd și curcile ce tâmpenii debitezi.
   • Like 0
 • check icon
  Ce bine!Tara asta trebuie recuperata de la politrucii astia ce reclama ca "raportul(CE) a fost facut de functionari",dupa mintea odihnita a unui manechinuit ...pai cine sa faca rapoartele,odraslele politrucilor,cele ce fac cheta pentru un mini-concediu?
  • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult