Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

PSD face „o socializare” în seara comemorării Colectiv. Florin Iordache: „Asta-i viața”

Luni, în seara comemorării a doi ani de la tragedia de la Colectiv, parlamentarii PSD s-au întâlnit la un club din Capitală. Șeful partidului, Liviu Dragnea, a susținut că este vorba despre o întâlnire de „socializare” care nu are legătură cu aniversarea zilei sale de naștere, care a avut loc pe 28 octombrie. 

Adrian Solomon, președintele Comisiei de muncă din Camera Deputaților spunea însă, la finalul unei ședințe a comisiei, că pesediștii sunt invitați la ziua lui Dragnea. „Suntem cu toţii, membrii grupului, invitaţi alături de domnul preşedinte la o întâlnire prilejuită de ziua domniei sale, fapt care ne dă posiblitatea să-i spunem direct 'La Mulţi Ani', dacă prin alte mijloace am făcut-o fiecare". Întrebat dacă este de părere că este un moment potrivit, având în vedere că pe 30 octombrie se împlinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: „Nu vom merge acolo să dănţuim în vreo horă. Putem să ne întâlnim şi cu sobrietatea necesară momentului respectiv”.

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a declarat că „sunt două lucruri diferite”, după care a comentat: „Păi asta este viaţa”, scrie Digi24.

Dragnea a negat însă în fața jurnaliștilor, după o întâlnire a Coaliției, că întâlnirea de la club ar fi fost prilejuită de aniversarea sa și a spus că nu s-a aflat acolo. „Nu a fost dată în cinstea zilei mele de naștere. Eu m-am născut pe 28 octombrie, a fost sâmbătă. E o întâlnire a parlamentarilor PSD, e un obicei. Azi e ziua lui Gabi Petrea. Unii se folosesc de moartea acelor copii. Îmi dați voie să merg acasă? Dacă vreți, mă certați și pentru asta”, a declarat Dragnea.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Sper ca cei care i-ati votat sa fiți mândri. Asta e viața
  • Like 3
 • Azi au atins apogeul sfidării:au decretat că un condamnat penal poate candida la președinția statului,tot azi mormanul de grăsime pre numele său(cu mintea tot de său,grețos) a decretat că luptătorii din munți(1947-1959

  )au luptat contra intereselor țării,iar corolarul este petrecerea PSD într-un club bucureștean(afacerea lui Andrei Năstase!)exact în seara comemorării tragediei Colectiv,tragedie întâmplată din cauza corupției endemice din administrație.
  • Like 2
 • Noi cote ale tupeului si dispretului fata de cetateni. Normal ca la Club Floreasca, clubul de cocalari si piti de bani gata (bani gata furati), adecvat pentru persoanele in cauza. Doar nu erau sa mearga unde merg saracii sa moara cu zile.
  • Like 4


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult