Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

PSD renunță la restructurarea Guvernului și propune miniștri interimari. Ana Birchall, la Justiție

Viorica Dancilă, sedință de Guvern

După ce președintele Klaus Iohannis a respins cele trei propuneri de miniștri, PSD va numi miniștri interimari la Justiție, Fonduri Europene și Ministerul Românilor de pretutindeni.

Miniștrii interimari sunt Ana Birchall, la Justiție, Eugen Teodorovici, la Fonduri Europene, și Radu Oprea, la Ministerul pentru Românii de pretudindeni. PSD renunță astfel la ideea de a restructura Guvernul printr-un vot în Parlament.

Imediat ce președintele Iohannis a anunțat că respinge propunerile PSD. în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților a avut loc o ședință, la care au participat, potrivit Digi24, senatorul Claudiu Manda, senatorul Șerban Nicolae, ministrul Turismului, Bogdan Trif. Din partea ALDE a participat vicepreședintele partidului Daniel Chițoiu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult