Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

PSD renunță la restructurarea Guvernului și propune miniștri interimari. Ana Birchall, la Justiție

Viorica Dancilă, sedință de Guvern

După ce președintele Klaus Iohannis a respins cele trei propuneri de miniștri, PSD va numi miniștri interimari la Justiție, Fonduri Europene și Ministerul Românilor de pretutindeni.

Miniștrii interimari sunt Ana Birchall, la Justiție, Eugen Teodorovici, la Fonduri Europene, și Radu Oprea, la Ministerul pentru Românii de pretudindeni. PSD renunță astfel la ideea de a restructura Guvernul printr-un vot în Parlament.

Imediat ce președintele Iohannis a anunțat că respinge propunerile PSD. în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților a avut loc o ședință, la care au participat, potrivit Digi24, senatorul Claudiu Manda, senatorul Șerban Nicolae, ministrul Turismului, Bogdan Trif. Din partea ALDE a participat vicepreședintele partidului Daniel Chițoiu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult