Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Radu Mazăre, prima noapte după gratii. Pasageră a avionului: Se uita într-un punct fix

Radu Mazare - Foto Sonia Simionov

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre va fi dus, marţi, de la Penitenciarul Rahova la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru confirmarea mandatului de arestare emis anul trecut în dosarul Polaris, în care Mazăre a fost condamnat, între timp, în primă instanţă, la 9 ani şi 10 luni de închisoare, a anunțat ÎCCJ.

Radu Mazăre a fost predat luni seara reprezentanţilor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP). El mai are o condamnare de 9 ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia, această decizie fiind definitivă. În prezent se află în carantină pentru 21 de zile. 

Fostul primar al Constanţei se afla de aproape un an şi jumătate în Madagascar.

Drumul din Madagascar până în ţară a durat aproape o jumătate de zi, cu o escală de câteva ore în Paris. În avionul plecat din capitala Franţei, Radu Mazăre a stat pe un loc din spate, lângă geam. „(Cum s-a comportat?) A fost bine. Se uita într-un punct fix”, a povestit o pasageră a avionului în care era Radu Mazăre, potrivit Digi24.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Gata concediul, monser? Ne-am saturat de tarile calde, gata, acum la racoare. In beciul domnesc :D
  • Like 0
 • Foarte bine. Si care era ideea cu 'punctul fix'?!
  • Like 0
 • Dorin check icon
  Nasol Va fii sultan la Jilava,sper că a păstrat turbanul.
  • Like 2
 • Cît ne a ignorat, cit și a bătut joc de noi, cît a rîs de noi, cît s a îmbogățit pe seama noastră !..... De ce să plîngem situația în care se află !? Trebuia să ramînă în țară și, ca orice muritor de rînd, să și izbăvească pedeapsa dată de o instanță legitimă din România. Și să se recupereze, obligatoriu, și paguba.
  • Like 1


Îți recomandăm

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult