Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Radu Mazăre, prima noapte după gratii. Pasageră a avionului: Se uita într-un punct fix

Radu Mazare - Foto Sonia Simionov

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre va fi dus, marţi, de la Penitenciarul Rahova la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru confirmarea mandatului de arestare emis anul trecut în dosarul Polaris, în care Mazăre a fost condamnat, între timp, în primă instanţă, la 9 ani şi 10 luni de închisoare, a anunțat ÎCCJ.

Radu Mazăre a fost predat luni seara reprezentanţilor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP). El mai are o condamnare de 9 ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia, această decizie fiind definitivă. În prezent se află în carantină pentru 21 de zile. 

Fostul primar al Constanţei se afla de aproape un an şi jumătate în Madagascar.

Drumul din Madagascar până în ţară a durat aproape o jumătate de zi, cu o escală de câteva ore în Paris. În avionul plecat din capitala Franţei, Radu Mazăre a stat pe un loc din spate, lângă geam. „(Cum s-a comportat?) A fost bine. Se uita într-un punct fix”, a povestit o pasageră a avionului în care era Radu Mazăre, potrivit Digi24.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Gata concediul, monser? Ne-am saturat de tarile calde, gata, acum la racoare. In beciul domnesc :D
  • Like 0
 • Foarte bine. Si care era ideea cu 'punctul fix'?!
  • Like 0
 • Dorin check icon
  Nasol Va fii sultan la Jilava,sper că a păstrat turbanul.
  • Like 2
 • Cît ne a ignorat, cit și a bătut joc de noi, cît a rîs de noi, cît s a îmbogățit pe seama noastră !..... De ce să plîngem situația în care se află !? Trebuia să ramînă în țară și, ca orice muritor de rînd, să și izbăvească pedeapsa dată de o instanță legitimă din România. Și să se recupereze, obligatoriu, și paguba.
  • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult