Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Radu Mazăre, prima noapte după gratii. Pasageră a avionului: Se uita într-un punct fix

Radu Mazare - Foto Sonia Simionov

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre va fi dus, marţi, de la Penitenciarul Rahova la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru confirmarea mandatului de arestare emis anul trecut în dosarul Polaris, în care Mazăre a fost condamnat, între timp, în primă instanţă, la 9 ani şi 10 luni de închisoare, a anunțat ÎCCJ.

Radu Mazăre a fost predat luni seara reprezentanţilor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP). El mai are o condamnare de 9 ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia, această decizie fiind definitivă. În prezent se află în carantină pentru 21 de zile. 

Fostul primar al Constanţei se afla de aproape un an şi jumătate în Madagascar.

Drumul din Madagascar până în ţară a durat aproape o jumătate de zi, cu o escală de câteva ore în Paris. În avionul plecat din capitala Franţei, Radu Mazăre a stat pe un loc din spate, lângă geam. „(Cum s-a comportat?) A fost bine. Se uita într-un punct fix”, a povestit o pasageră a avionului în care era Radu Mazăre, potrivit Digi24.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Gata concediul, monser? Ne-am saturat de tarile calde, gata, acum la racoare. In beciul domnesc :D
  • Like 0
 • Foarte bine. Si care era ideea cu 'punctul fix'?!
  • Like 0
 • Dorin check icon
  Nasol Va fii sultan la Jilava,sper că a păstrat turbanul.
  • Like 2
 • Cît ne a ignorat, cit și a bătut joc de noi, cît a rîs de noi, cît s a îmbogățit pe seama noastră !..... De ce să plîngem situația în care se află !? Trebuia să ramînă în țară și, ca orice muritor de rînd, să și izbăvească pedeapsa dată de o instanță legitimă din România. Și să se recupereze, obligatoriu, și paguba.
  • Like 1


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult