Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Rămâi conectat la actualitate într-o grafică impecabilă și experimentează o calitate premium a sunetului cu cele mai noi dispozitive Huawei. Te așteaptă peste 1.000 de aplicații românești

HUAWEI Mate 40 Pro

HUAWEI Mate 40 Pro, noul vârf de gamă de la Huawei, își propune să revoluționeze modul în care fiecare dintre noi integrează smartphone-ul în viața de zi cu zi. Echipat cu cele mai performante tehnologii și posibilitatea integrării inteligente a unor dispozitive inovative, cel mai bun telefon Mate de până acum promite o experiență unică, care poate fi personalizată grație celor câtorva zeci de mii de aplicații, inclusiv românești, disponibile în HUAWEI AppGallery.

HUAWEI Mate 40 Pro integrează noi funcții, centrate pe utilizator, precum precum Smart Gesture Control, care permite controlul total hands-free al dispozitivului. Îl poți activa prin simpla plasare a mâinii deasupra dispozitivului sau poți naviga pe telefon cu glisări la stânga, la dreapta, în sus și în jos. Pentru a răspunde la apeluri, e nevoie doar de un simplu gest de atingere în aer.

În plus, poți activa noua funcție dinamică Eyes on Display dintr-o privire. Afișajele interactive pot fi personalizate și găzduiesc toate informațiile de pe telefon. Sunetul apelurilor primite nedorite poate fi redus prin contactul vizual cu telefonul, în timp ce funcția auto-sleep este dezactivată automat cât timp dispozitivul este în atenția ta. 

Personalizează-ți experiențele cu aplicațiile din HUAWEI AppGallery

AppGallery vine preinstalat pe noul Mate 40 Pro și îți permite să-ți personalizezi interacțiunea cu smartphone-ul grație celor peste 1.000 de aplicații românești și câteva zeci de mii de aplicații internaționale disponibile. În plus, magazinul vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Pentru a rămâne conectat la actualitate, ai posibilitatea să alegi dintre cele mai importante aplicații din zona de știri și divertisment: Cinemagia, Știrile PROTV, Digi24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online.

În AppGallery găsești, de asemenea, și alte aplicații românești: Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd și George România.

Cu Digi24 ai acces la cele mai importante evenimente din zona ta de interes

Aplicația Digi24 permite accesul rapid la informații din zona de interes a fiecăruia. Poți citi știrile momentului la nivel local și internațional, articole și analize din toate domeniile sau poți urmări LIVE postul TV DIGI 24 HD. Pentru informațiile în regim de breaking news sau pentru cele mai importante subiecte ale zilei, poți primi notificări în timp real.

Și asta pentru că ai posibilitatea de a-ți personaliza meniul de notificări. Meniul aplicației este unul simplificat, intuitiv și ușor de folosit de către oricine. Cu opțiunile Știri favorite și Știri salvate, poți păstra articolele preferate pentru a le citi mai târziu.

Cu aplicația Cinemagia rămâi aproape de lumea filmului

Prin intermediul aplicației Cinemagia poți verifica programul TV și rămâne la curent cu cele mai noi informații din lumea filmului. În plus, poți cumpăra bilete pentru cinema și alte spectacole direct de pe telefonul mobil.

Aplicația îți asigură accesul rapid la trailere și informații despre filme care urmează să ruleze și despre actorii preferați. De asemenea, poți seta alerte pentru programul TV și ai la dispoziție detalii complete despre filme și galerie foto.

HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI FreeBuds Pro, pentru o nouă experiență a sunetului

Căștile vârf de gamă HUAWEI FreeBuds Pro îmbunătățesc experiența de ascultare grație unor funcții inteligente noi, care redefinesc industria căștilor TWS.

Inginerii audio de la HUAWEI au adăugat noilor căşti o suspensie dinamică personalizată între difuzor și driverul dinamic. Aceasta stabilizează sistemul acustic al întregii căști, reducând vibrațiile pentru a oferi un sunet clar, imitând o tehnică utilizată de principalii producători de echipamente Hi-Fi.

Rămâi conectat la comunitatea Huawei pentru acces rapid informații despre cele mai noi aplicații, concursuri și tips&tricks despre aplicațiile tale preferate. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult