Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Războiul din PSD, faza pe „statul paralel”. Mihai Tudose, atac la Dragnea: „M-am cam săturat. Eu n-am tăiat porci cu nimeni, n-am cărat sticle de vin la nimeni”

Mihai Tudose și Liviu Dragnea în Parlament

(Foto: Inquam Photos)

Premierul Mihai Tudose a lansat miercuri la Antena3 un atac la adresa liderului PSD Liviu Dragnea și a negat că ar fi omul serviciilor secrete. Șeful Guvernului a spus că a fost acuzat chiar la Antena3 că nu l-a dat afară pe șeful Poliției Capitalei, Bogdan Despescu, în scandalul cu polițistul pedofil, pentru că „a primit ordin din Băneasa”. 

„Eu nu am treabă cu nimeni de pe acolo, nu am cărat sticle la nimeni pe acolo. M-am cam săturat. N-am tăiat porci, n-am fost în vie, n-am fost la cumetrii, nu la revelioane, nu la petreceri împreună, n-am cărat sticle de vin la nimeni de pe acolo.(...) Hai să stabilim odată, dacă SRI, SIE sunt nocive să le desființăm, să le închidem”, a spus Tudose. Premierul reia astfel acuzațiile pe care i le-a făcut Victor Ponta lui Liviu Dragnea, fostul premier afirmând că Dragnea îi ducea vin scump lui Florian Coldea sau participa la pomana porcului la vilele de protocol ale SRI.

El a vorbit și despre mesaje de intimidare pe care le-ar fi primit și a anunțat că după terminarea mandatului din fruntea Executivului va face publice și nume.

„Am primit niște mesaje: Bă, dacă nu te potolești, te facem. Nu mă potolesc. O să-i dau cu nume și cu prenume după încheierea mandatului. O să facem un spectacol mic”, mai spune Tudose.

„Am făcut doctorat nu în panseluțe, ci în securitate națională. Nu m-a racolat nimeni acolo, nici pe mine, nici pe ceilalți”, a adăugat Tudose.

Întrebat dacă respinge ideea că cineva din partea serviciilor secrete ar putea să îl „teleghideze într-o parte sau alta”, Tudose a răspuns: „Absolut. Sunt cam greu de teleghidat. Eu nu sunt premierul cuiva. Sunt premierul României, propus de PSD.”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult