Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Robert Negoiță, atac la Gabriela Firea: „Nu o să pun niciodată ștampila pe un vrăjitor (...) Ce venim, noi, primăria de sector, să facem - pasaje, poduri, trebuia să facă municipalitatea demult”

Robert Negoiță s-a plâns în emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, că Primăria Sectorului 3 este nevoită să își asume proiecte care ar fi trebuit duse la îndeplinire de Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

„Multe proiecte nu au legătură cu primăria de sector. Ceea venim noi să facem, pasaje și poduri, asta trebuia să le facă muncipalitatea, demult. Bulevardele din sectorul 4, în mod normal, trebuia să le lărgească și să le reabiliteaze municipalitatea, nu primăria de sector.

Pe bună dreptate, consilierii din sectorul 3 mă ceartă de fiecare dată când vin să propun astfel de proiecte. Nu e în regulă să cheltuim banii cetățenilor din sectorul 3, ca să facem proiectele municipalității. Parcarea de la Decebal e o mare realizare, unicat în Romănia. Dar, în mod normal, primăria generală trebuie să facă așa ceva”, a declarat Negoiță.

Acesta a lăsat să se înțeleagă că nu a putut rezolva problema traficului rutier pentru că nu a a avut la nivelul primăriei generale un partener de discuție. „Nu am putut face eu, pentru că nu s-a putut. Evident, nu s-a putut. Explicațiile sunt acelea în care am încercat, și chiar am făcut asta. Am atras atenția referitor la faptul că trec anii, mandatul se încheie și trebuie să punem pe hârtie realizările.

Nu pot eu să fac ce trebuie făcut. Eu fac pe pătrățica pe care răspund și pe care cetățenii mi-au dat această onoare, să-i reprezint”, a afirmat Negoiță.

Edilul, recent ieșit din PSD, a fost întrebat de moderatori pe cine va susține în alegerile pentru Primăria Capitalei. „Vreau să vă asigur că nu am să pun niciodată șatmpila pe vreun vrăjitor. Vrăjitor, din perspectiva mea, este acea persoană care ocupă o funcție publică și care face să dispară banii din buget fără să nu lase în umă nimic. Am să fiu cu mare grijă când iau această decizie”, a răspuns Negoiță.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Se acorda exagerat de multa atentie unui gunoi. Isi merita, din plin "calitatea" de tradator. A tradat psd-ul care l-a iertat de datoria enorma catre anaf. A tradat-o pe firea cu care se afisa, gudurandu-se pe langa ea. Nu ca firea ar fi mai breaza. Tot o apa si un pamant. A nu se uita ca cine tradeaza o data va trada mereu atunci cand interesele personale i-o vor cere.
  • Like 0
 • Firea si Negoita nu erau cumva prieteni?
  • Like 0
  • @ Silviu Pop Sese
   Astia nu stiu ce este prietenia. Doar cardasia.
   • Like 0
 • Valentin check icon
  Până la urmă câţi canditaţi sunt pentru Bucureşti?
  • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult