Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Șeful Guvernului, amenințător către un secretar de stat din Ministerul Sănătății: „S-ar putea să plecați acasă!”

Premierul Mihai Tudose l-a mustrat la începutul ședinței de Guvern de joi pe un secretar de stat din Ministerul Sănătății pentru modul cum a fost elaborat un proiect aflat pe ordinea de zi și l-a amenințat că s-ar putea să „plece acasă”.

Cel certat de șeful Guvernului a fost secretarul de stat Rareş Trişcă, care i-a ținut locul joi ministrului Sănătății Florian Bodog în ședința săptămânală a Executivului. Premierul tocmai prezenta proiectele despre înfiinţarea a două comitete interministeriale în domeniul sănătăţii, pentru spitalele regionale şi pentru Institutul Cantacuzino. 

„Nu daţi din cap, domnule secretar de stat, atât de amplu, aşa, că nu sunt foarte de acord cu ce aţi scris acolo şi s-ar putea să plecaţi acasă înapoi. Mă bucur că aţi înţeles”, i-a spus premierul lui Rareș Trişcă.

Hotnews.ro scrie, citând surse, că șeful Guvernului ia în calcul remanierea ministrului Sănătății Florian Bodog dacă nu rezolvă rapid producția de vaccinuri la Cantacuzino.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ce periculos e și plagiatorul ăsta... A mai fost unul.
    • Like 0
  • check icon
    „șeful Guvernului ia în calcul remanierea ministrului Sănătății Florian Bodog dacă nu rezolvă rapid producția de vaccinuri la Cantacuzino” ?

    Wooow... L-am subevaluat mult pe acest prim ministru! Din partea mea are o bulină roșie enormă pentru asta, sper să aud în continuare numai de bine în această privință!
    • Like 0


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult