Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Șeful Guvernului, amenințător către un secretar de stat din Ministerul Sănătății: „S-ar putea să plecați acasă!”

Premierul Mihai Tudose l-a mustrat la începutul ședinței de Guvern de joi pe un secretar de stat din Ministerul Sănătății pentru modul cum a fost elaborat un proiect aflat pe ordinea de zi și l-a amenințat că s-ar putea să „plece acasă”.

Cel certat de șeful Guvernului a fost secretarul de stat Rareş Trişcă, care i-a ținut locul joi ministrului Sănătății Florian Bodog în ședința săptămânală a Executivului. Premierul tocmai prezenta proiectele despre înfiinţarea a două comitete interministeriale în domeniul sănătăţii, pentru spitalele regionale şi pentru Institutul Cantacuzino. 

„Nu daţi din cap, domnule secretar de stat, atât de amplu, aşa, că nu sunt foarte de acord cu ce aţi scris acolo şi s-ar putea să plecaţi acasă înapoi. Mă bucur că aţi înţeles”, i-a spus premierul lui Rareș Trişcă.

Hotnews.ro scrie, citând surse, că șeful Guvernului ia în calcul remanierea ministrului Sănătății Florian Bodog dacă nu rezolvă rapid producția de vaccinuri la Cantacuzino.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ce periculos e și plagiatorul ăsta... A mai fost unul.
    • Like 0
  • check icon
    „șeful Guvernului ia în calcul remanierea ministrului Sănătății Florian Bodog dacă nu rezolvă rapid producția de vaccinuri la Cantacuzino” ?

    Wooow... L-am subevaluat mult pe acest prim ministru! Din partea mea are o bulină roșie enormă pentru asta, sper să aud în continuare numai de bine în această privință!
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult