Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Șeful Guvernului, amenințător către un secretar de stat din Ministerul Sănătății: „S-ar putea să plecați acasă!”

Premierul Mihai Tudose l-a mustrat la începutul ședinței de Guvern de joi pe un secretar de stat din Ministerul Sănătății pentru modul cum a fost elaborat un proiect aflat pe ordinea de zi și l-a amenințat că s-ar putea să „plece acasă”.

Cel certat de șeful Guvernului a fost secretarul de stat Rareş Trişcă, care i-a ținut locul joi ministrului Sănătății Florian Bodog în ședința săptămânală a Executivului. Premierul tocmai prezenta proiectele despre înfiinţarea a două comitete interministeriale în domeniul sănătăţii, pentru spitalele regionale şi pentru Institutul Cantacuzino. 

„Nu daţi din cap, domnule secretar de stat, atât de amplu, aşa, că nu sunt foarte de acord cu ce aţi scris acolo şi s-ar putea să plecaţi acasă înapoi. Mă bucur că aţi înţeles”, i-a spus premierul lui Rareș Trişcă.

Hotnews.ro scrie, citând surse, că șeful Guvernului ia în calcul remanierea ministrului Sănătății Florian Bodog dacă nu rezolvă rapid producția de vaccinuri la Cantacuzino.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ce periculos e și plagiatorul ăsta... A mai fost unul.
    • Like 0
  • check icon
    „șeful Guvernului ia în calcul remanierea ministrului Sănătății Florian Bodog dacă nu rezolvă rapid producția de vaccinuri la Cantacuzino” ?

    Wooow... L-am subevaluat mult pe acest prim ministru! Din partea mea are o bulină roșie enormă pentru asta, sper să aud în continuare numai de bine în această privință!
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult