Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Simona Halep: RMN-ul arată un ligament rupt. Sunt 50% șanse să mă recuperez până la Roland Garros

Simona Halep - Roma

Tenismena Simona Halep a anunțat miercuri că investigațiile făcute la glezna dreaptă arată că are un ligament rupt în urma căzăturii suferite în finala de la Roma.

„RMN-ul arată un ligament rupt după căzătura de la Roma. Voi face tot ce voi putea ca să fiu aptă pentru RG. Medicii spun că şansele sunt 50/50 în acest moment, dar recuperarea a decurs bine de duminică până acum. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea arătată în ultimele săptămâni. Rămânem foarte optimişti", a spus Halep.

Duminică aceasta a pierdut finala turneului de la Roma în fața ucrainencei Elina Svitolina, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-1. În timpul ei, Halep s-a accidentat și a fost vizibil afectată de dureri pe tot timpul meciului, cerând chiar, la un moment dat, să-i fie bandajată glezna dreaptă.

Nu a renunțat însă și a dus lupta până la capăt. După meci, a explicat că nu a putut să facă nimic în setul trei al finalei deoarece nu putea să alerge.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Deci, probabil, nu va participa la RG. Care e problema?
    • Like 0
  • Daca ligamentul este rupt, recuperarea va dura cateva saptamani bune, daca nu chiar luni. Asa ca la treaba cu 50% ... ma indoiesc ca e un ligament rupt...
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult