Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Soluția găsită la Cotroceni pentru elevii care trebuie să dea Evaluarea Națională și se află în carantină sau au febră

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că elevii care nu pot da Evaluarea Națională din cauză că se află în carantină sau sunt depistați cu febră în ziua examenului vor avea la dispoziție o a doua sesiune. 

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

„Pentru Evaluarea Națională, pentru copiii găsiți cu febră la intrarea în școală sau izolați acasă din motive medicale sau de carantină, se organizează o a doua sesiune din 29 iunie”, a spus Iohannis.

Acesta a adăugat că pentru tinerii care nu pot da Bacalaureatul „se va organiza ca și în alti ani o a doua sesiune în august”.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • OK... de ce vine insa anuntul asta de la Cotroceni si nu de la MEC?
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult