Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Soția lui Ilie Gâzea a depus plângere penală: „Eu consider că a fost gazat. Din această cauză a survenit decesul”

Ilie Gâzea

Foto: Andreea Balaurea

Paula Gâzea, soția protestatarului care a murit după ce a suferit de pe urma gazelor împrăștiate de jandarmi în Piața Victoriei, a depus plângere penală. 

Întrebată de jurnaliști ce demersuri face, aceasta a răspuns: „O plângere penală, însoţită de avocată, pentru soţul meu, care eu consider că a fost gazat. Din această cauză a survenit decesul lui. Chiar dacă el suferea și de altele, eu asta consider”, scrie Digi24.

Soția lui Ilie Gâzea a mai spus, că în opinia sa, jandarmeria poartă o vină pentru decesul acestuia. 

Ilie Gâzea a murit la nouă zile după protestul din Piața Victoriei. Acesta a fost afectat de gazele lacrimogene trase de jandarmi și a ajuns la ambulanța SMURD cu hemoragie nazală. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cineva trebuie sa faca un cont "GoFundMe" pentru a culege bani pentru Doamna Gazea.
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult