Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Suntem ceea ce facem. Hai să facem treabă, România!

Banca Transilvania, numărul 1 în România, a lansat un clip internaţional cu Simona Halep, unul dintre cei mai mari sportivi ai României, care a câştigat anul acesta Wimbledon, pentru a marca 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, şi a-i celebra pe toţi românii care lucrează în afara ţării.

În 2018 au început cu „cuvinte pentru Romania" cu un mesaj despre faptul că trebuie doar să ne facem treaba noastră și putem să fim primi la orice, anul acesta mesajul este că "suntem ceea ce facem". Așa că "Hai sa facem treabă, România!"

Planul de anul acesta este pentru întreaga lume, pe medii convenționale – TV și online – în țări cu comunități mari de români. Practic, le spunem italienilor, de exemplu, să-i felicite pe vecinii și colegii lor români, pentru că este și ziua lor, spun reprezentanții Băncii Transilvania.

Puteți urmări clipul oficial al campaniei pe website-ul Banca Transilvania, unde veți găsi și variante subtitrate în limbile italiană, spaniolă și engleză.

„Dacă știți vreun român, să-i spuneți La Mulți Ani de 1 Decembrie– Ziua Națională a României.

În această zi, vorbim despre ceea ce contează cu adevărat, despre oameni, despre valori și despre noi- românii.

Ni s-a alăturat și Simona Halep în acest proiect, numărul 1 mondial la tenis feminin, pentru 64 de săptămâni.

Ea este un supererou și credem noi că este unul dintre cei mai mari ambasadori ai României, un <model> pentru noi, care ne-a învățat că se poate.

#CurajRomania”- este invitația lansată de instituție, postată pe pagina de internet oficială.

Partneriatul BT cu Simona Halep a început în urmă cu un an, în noiembrie 2018, cu obiectivul onest de a inspira românii – pentru că ea este un model de mândrie și ambiție pentru noi, pentru toți românii și credem că împreună putem inspira România.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Moise check icon
  Banca Transilvania nr 1 în Romania? Un fel de chior în țara orbilor? Hai sictir!
  Ăia cu app-ul în care nu poți să-ți trimiți extrasul de cont pe email fără să te prezinți la o agenție BT unde să dai cu subsemnatul și să le comunici adresa de email?
  Ăia cu app-ul care moare când se upgradează Androidu la v10?
  Ăia care, când ai nevoie de extras (fiindcă nu merge app-ul, când te duci la ei în sediu, nu pot să ți-l trimită pe email ci ți-l dau pe jdemii de hârtii? Tipărite "collated" într-o ordine aiurea în care pe verso-ul paginii 2 din contul RON este pagina 3 din contul EUR?
  Ăia care nu pot să-ți dea un credit pe termen scurt de 10-20k EUR în condițiile în care îl girezi cu un depozit de 100k EUR care-i deja depus la ei? După ce te au de client, cu firma, de peste 10 ani? Adică îți dau garanție de 5-10 ori mai mult și tot nu poți să-mi dai un credit să-mi rezolv o problemă acum?

  Atunci hai sictir!
  • Like 0
 • Adica suntem treaba?
  • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult