Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Suntem ceea ce facem. Hai să facem treabă, România!

Banca Transilvania, numărul 1 în România, a lansat un clip internaţional cu Simona Halep, unul dintre cei mai mari sportivi ai României, care a câştigat anul acesta Wimbledon, pentru a marca 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, şi a-i celebra pe toţi românii care lucrează în afara ţării.

În 2018 au început cu „cuvinte pentru Romania" cu un mesaj despre faptul că trebuie doar să ne facem treaba noastră și putem să fim primi la orice, anul acesta mesajul este că "suntem ceea ce facem". Așa că "Hai sa facem treabă, România!"

Planul de anul acesta este pentru întreaga lume, pe medii convenționale – TV și online – în țări cu comunități mari de români. Practic, le spunem italienilor, de exemplu, să-i felicite pe vecinii și colegii lor români, pentru că este și ziua lor, spun reprezentanții Băncii Transilvania.

Puteți urmări clipul oficial al campaniei pe website-ul Banca Transilvania, unde veți găsi și variante subtitrate în limbile italiană, spaniolă și engleză.

„Dacă știți vreun român, să-i spuneți La Mulți Ani de 1 Decembrie– Ziua Națională a României.

În această zi, vorbim despre ceea ce contează cu adevărat, despre oameni, despre valori și despre noi- românii.

Ni s-a alăturat și Simona Halep în acest proiect, numărul 1 mondial la tenis feminin, pentru 64 de săptămâni.

Ea este un supererou și credem noi că este unul dintre cei mai mari ambasadori ai României, un <model> pentru noi, care ne-a învățat că se poate.

#CurajRomania”- este invitația lansată de instituție, postată pe pagina de internet oficială.

Partneriatul BT cu Simona Halep a început în urmă cu un an, în noiembrie 2018, cu obiectivul onest de a inspira românii – pentru că ea este un model de mândrie și ambiție pentru noi, pentru toți românii și credem că împreună putem inspira România.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Moise check icon
    Banca Transilvania nr 1 în Romania? Un fel de chior în țara orbilor? Hai sictir!
    Ăia cu app-ul în care nu poți să-ți trimiți extrasul de cont pe email fără să te prezinți la o agenție BT unde să dai cu subsemnatul și să le comunici adresa de email?
    Ăia cu app-ul care moare când se upgradează Androidu la v10?
    Ăia care, când ai nevoie de extras (fiindcă nu merge app-ul, când te duci la ei în sediu, nu pot să ți-l trimită pe email ci ți-l dau pe jdemii de hârtii? Tipărite "collated" într-o ordine aiurea în care pe verso-ul paginii 2 din contul RON este pagina 3 din contul EUR?
    Ăia care nu pot să-ți dea un credit pe termen scurt de 10-20k EUR în condițiile în care îl girezi cu un depozit de 100k EUR care-i deja depus la ei? După ce te au de client, cu firma, de peste 10 ani? Adică îți dau garanție de 5-10 ori mai mult și tot nu poți să-mi dai un credit să-mi rezolv o problemă acum?

    Atunci hai sictir!
    • Like 0
  • Adica suntem treaba?
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult