Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia aparține fiului primarului PSD din Caracal

Explozii Crevedia

Foto - Inquam Photos/ Octav Ganea

Firma de GPL la care s-au produs exploziile în urma cărora au fost răniți 46 de oameni, iar o persoană a murit, aparține fiului primarului PSD din Caracal, au relatat surse citate de G4Media. Ulterior, informația a fost confirmată chiar de primarul din Caracal, Ion Dordulea, care a declarat pentru Digi24 că fiul său va da informații anchetatorilor.

Acționarii firmei Flagas SRL sunt Ionuț Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuț Stinga (49%), potrivit Termene.ro.

Ionuț Daniel Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea, și este și administrator, scrie g4media.

Cifra de afaceri a firmei Flagas SRL pe 2022 a fost de peste jumătate de miliard de lei, mai precis 595 de milioane de lei. Iar profitul pe 2022 s-a cifrat la 32 de milioane de lei.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă noaptea, despre faptul că stația GPL de la Crevedia unde au avut loc exploziile în urma cărora un om a murit și 46 sunt internați aparține fiului unui primar PSD

„Dacă dumneavoastră credeți că eu, președintele partidului, știu cu ce se ocupă copiii primarilor sau ce membri au GPL, vă înșelați”, a fost replica liderului PSD, Marcel Ciolacu.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nici nu putea apartine altcuiva decat unui avorton al unui politician, indifrent al carui partid. "Zeii" au vrut, inca odata sa fie de la psd. Poate ca muritorii de rand vor pricepe odata cine/ce este psd!
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult