Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia aparține fiului primarului PSD din Caracal

Explozii Crevedia

Foto - Inquam Photos/ Octav Ganea

Firma de GPL la care s-au produs exploziile în urma cărora au fost răniți 46 de oameni, iar o persoană a murit, aparține fiului primarului PSD din Caracal, au relatat surse citate de G4Media. Ulterior, informația a fost confirmată chiar de primarul din Caracal, Ion Dordulea, care a declarat pentru Digi24 că fiul său va da informații anchetatorilor.

Acționarii firmei Flagas SRL sunt Ionuț Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuț Stinga (49%), potrivit Termene.ro.

Ionuț Daniel Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea, și este și administrator, scrie g4media.

Cifra de afaceri a firmei Flagas SRL pe 2022 a fost de peste jumătate de miliard de lei, mai precis 595 de milioane de lei. Iar profitul pe 2022 s-a cifrat la 32 de milioane de lei.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă noaptea, despre faptul că stația GPL de la Crevedia unde au avut loc exploziile în urma cărora un om a murit și 46 sunt internați aparține fiului unui primar PSD

„Dacă dumneavoastră credeți că eu, președintele partidului, știu cu ce se ocupă copiii primarilor sau ce membri au GPL, vă înșelați”, a fost replica liderului PSD, Marcel Ciolacu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nici nu putea apartine altcuiva decat unui avorton al unui politician, indifrent al carui partid. "Zeii" au vrut, inca odata sa fie de la psd. Poate ca muritorii de rand vor pricepe odata cine/ce este psd!
    • Like 0


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult