Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Teodorovici: În fondul de rezervă nu sunt bani

Eugen Teodorovici - Foto Inquam Photos/Octav Ganea-

Foto Inquam Photos/Octav Ganea 

Fondul de rezervă al Guvernului a fost golit. Eugen Teodorovici a spus, la predarea mandatului de la conducerea ministerului de Finanțe, că nu mai sunt bani în fondul de rezervă.

„Toate sumele pentru salarii au fost asigurate până la sfârșitul acestui an. Dânșii (liberalii n.r.) trebuie să facă această analiză (dacă sunt bani pentru salarii (n.r.). Sunt filosofii diferite pentru bugetari. Vom vedea care va fi decizia liberalilor.

În fondul de rezervă nu sunt bani. Fondul de rezervă se alimentează din ceea ce ministerele transmit la fondul de rezervă. Nu este nicio problemă. Noi am avut mai mult blocaje, de aceea am făcut și rectificarea bugetară. Astăzi, la fondul de rezervă, având în vedere că avem un nou guvern, rămân actele și sumele la fond”, a declarat Eugen Orlando Teodorovici, întrebat de reporteri dacă sunt bani pentru salarii, în contexul în care Ludovic Orban afirma că pentru personalul din sănătate nu sunt bani.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mai țineți minte propunerea lui Alfonso dela Disquateka: pușcărie pt datorii?

  Iata ce am gasiiiiit: Protocolul nr. 4 la Convenția pentru apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăților fundamentale

  ARTICOLUL 1 Interzicerea privării de libertate pentru datorii hi-hi-hi

  Nimeni nu poate fi privat de libertatea sa pentru singurul motiv că nu este în măsură să execute o obligație contractuală. ha-ha-ha

  Strasbourg, 16.IX.1963
  • Like 2
 • topala check icon
  Ce libidinos este individul asta,sa se spele pe cap mai des ii recomand
  • Like 1
 • Cu cata seninatate vorbeste neomul asta fara frica de dumnezeu si de parintii lui care nu cred ca nu asa l a crescut si educat.Apoi,organele abilitate ar trebui sa se autosesizeze,fiindca ORLANDO craiul,impreuna cu Dragnea si Tariceanu fara primministrul de paie Dancila,stabileau bugetul in (vestita poza) cabinetul parlamentar.
  • Like 1
 • Bravos, Orlando cu mutra lui de fante esuat si cu tupeul lui de PSD-ist a papat toti banii! Alooo, DNA, va sesizati? Asa zice legea, cand ajungi in scaunul de la finante razi tot ce poti?
  • Like 1
 • Sunt convins că fantele pupincurist nu a respectat legislația; iar brațul lung al legii se va ocupa de el și de gașca din care face parte. Pentru binele românilor - cum îi place agramatei să spună, la microfon.
  • Like 2
 • Nume check icon
  Prima "surpriza"...le asteptam cu drag pe celelalate
  Multumim mult parintilor, unchilor, matusilor, bunicilor care au votat PSD pentru ca ne-au amanetat viitorul copiilor nostri si deasemenea le multumim din suflet si generatiei Milennials care nu a iesit la vot
  P.S. se pare ca marii experti si utilizatori de inalta tehnologie de doi bani din generaita Millenials nu au stiut sa isi seteze notificarile sa mearga la vot. Poate intre timp au invatat ceva...
  • Like 3
 • Cum va raspunde legal Teodorovici pentru dezastrul lasat ?
  • Like 0
  • @ Lucian Osatiuc
   Cu o criza hemoroidala.
   • Like 2
  • @ Lucian Osatiuc
   check icon
   ”Au fost niște chestiuni de oportunitate”.
   Și, dacă îmi aduc bine aminte, cf. onor CCR, chestiunile de oportunitate nu pot face obiectul unei cercetări penale. Case closed.
   • Like 0


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult