Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Traian Băsescu, fotografiat în timp ce-i trimitea Elenei Udrea o poză cu el în banca de la Senat

Traian Basescu

Traian Băsescu a fost fotografiat de News.ro, marţi, la prima şedinţă a Senatului, în timp ce îi trimitea Elenei Udrea o poză cu el în băncile Parlamentului.

Fotografia este trimisă Elenei Udrea cu subiectul „La şcoală".

Contactat de News.ro, fostul preşedinte Traian Băsescu a spus că i-a trimis Elenei Udrea fotografia după ce aceasta l-a sunat să îl întrebe cum se simte.

„Pentru că m-a întrebat cum mă simt şi am răspuns: «În bancă, ca la şcoală». A sunat să mă întrebe cum mă simt din nou în Parlament, că eu am mai fost până în 2000. I-am spus: «În bancă, ca la şcoală»”, a explicat Traian Băsescu.

Fostul președinte a postat pe Facebook o poză în care apare în bancă, la Senat.

„După 16 ani, din nou, în bancă. Am avut impresia că sunt, iarăși, la şcoală, dar şi sentimentul profund al responsabilității calității de parlamentar. Faptul că venerabilul Leon Dănăilă a prezidat prima ședință a Senatului completează sentimentul că am fost în fața fostului diriginte, la întâlnirea de promoție. Este un nou început”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Pentru ca articolul sa aiba credibilitate era necesar un zoom pe telefon, altfel n-avem decat sa anexam acest gen de articole in categoria celor tip Antena3, Cancan,etc.
  • Like 0
 • Eu cred că nu i-ar strica un pic de școală dacă tot nu i-a plăcut în tinerețe. I-as recomanda să înceapă cu grupa pregătitoare, după care să se axeze pe educatie civică , abilități practice, geografia României ( în special capitolele despre resursele naturale) si ar mai fi multe dar nu știu ce capacitate intelectuală are,asa ca, măcar să rețină ceva din astea. Aaa..., si sa stea mai în umbră, nu de alta dar s-a cam săturat lumea de el.
  • Like 0
 • "Sentimentul profund al responsabilității" - chiar ne crede tampiți dl. fost președinte! Nu-i doresc decat să devină din ce în ce mai mult "fost"!...
  • Like 0
 • check icon
  Daca de Basescu eram lamurit demult, azi am mai descoperit inca o vedeta de acealsi calibru - News.ro. Pai chiar stim ce o sa faca Basescu in parlament - ce fac si ceilalti pe care voia sa-i puna in tepe in Piata Victoriei.
  Astea sunt doar maruntisuri de can-can....
  • Like 0
 • IM check icon
  Asta da știre! Ce ne preocupa pe noi acum: ce face Basescu la prima ședință a senatului. Punct ochit, punct lovit - iar l-au prins "paparazzi" cu mata-n sac. Vai de noi!
  • Like 1
 • Nu este vorba de acelasi individ, care in urma cu numai putini anii, cerea desfiintarea acestei camere parlamentare, prin referendum??!! Votul de la referendum, a fost ,,agitat,, intens de basescu, ca o victorie personala. Personal cred ca definirea ca paradox, este mult, mult prea eleganta...
  • Like 1
 • inca odata se dovedeste ca tara asta este condusa de smintiti ... da' cum naiba ca vin 1 dupa altul, de n-ai timp sa te dumiresti :)
  • Like 2
 • Este jenant , PMPul a luat prin vot direct (inainte de redistribuire) un post de senator si doua de deputati. La fel si desteptii de la ALDE. Restul sunt prin redistribuire, adica posturi luate cu japca de la cu totul alti votanti (!?). Iar nesimtitul de Tariceanu vrea sa fie chiar presedinte de senat, tot cu un singur post de senator casigat pe bune . Si vrea chiar posturi in guvern, dar nu se intreaba nimeni ce legitimitate au acesti oameni , daca restul de posturi sunt prin redistribuire primite ca la niste sarantoci ce sunt!
  • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult