Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Traian Băsescu, fotografiat în timp ce-i trimitea Elenei Udrea o poză cu el în banca de la Senat

Traian Basescu

Traian Băsescu a fost fotografiat de News.ro, marţi, la prima şedinţă a Senatului, în timp ce îi trimitea Elenei Udrea o poză cu el în băncile Parlamentului.

Fotografia este trimisă Elenei Udrea cu subiectul „La şcoală".

Contactat de News.ro, fostul preşedinte Traian Băsescu a spus că i-a trimis Elenei Udrea fotografia după ce aceasta l-a sunat să îl întrebe cum se simte.

„Pentru că m-a întrebat cum mă simt şi am răspuns: «În bancă, ca la şcoală». A sunat să mă întrebe cum mă simt din nou în Parlament, că eu am mai fost până în 2000. I-am spus: «În bancă, ca la şcoală»”, a explicat Traian Băsescu.

Fostul președinte a postat pe Facebook o poză în care apare în bancă, la Senat.

„După 16 ani, din nou, în bancă. Am avut impresia că sunt, iarăși, la şcoală, dar şi sentimentul profund al responsabilității calității de parlamentar. Faptul că venerabilul Leon Dănăilă a prezidat prima ședință a Senatului completează sentimentul că am fost în fața fostului diriginte, la întâlnirea de promoție. Este un nou început”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Pentru ca articolul sa aiba credibilitate era necesar un zoom pe telefon, altfel n-avem decat sa anexam acest gen de articole in categoria celor tip Antena3, Cancan,etc.
  • Like 0
 • Eu cred că nu i-ar strica un pic de școală dacă tot nu i-a plăcut în tinerețe. I-as recomanda să înceapă cu grupa pregătitoare, după care să se axeze pe educatie civică , abilități practice, geografia României ( în special capitolele despre resursele naturale) si ar mai fi multe dar nu știu ce capacitate intelectuală are,asa ca, măcar să rețină ceva din astea. Aaa..., si sa stea mai în umbră, nu de alta dar s-a cam săturat lumea de el.
  • Like 0
 • "Sentimentul profund al responsabilității" - chiar ne crede tampiți dl. fost președinte! Nu-i doresc decat să devină din ce în ce mai mult "fost"!...
  • Like 0
 • Zero-Log check icon
  Daca de Basescu eram lamurit demult, azi am mai descoperit inca o vedeta de acealsi calibru - News.ro. Pai chiar stim ce o sa faca Basescu in parlament - ce fac si ceilalti pe care voia sa-i puna in tepe in Piata Victoriei.
  Astea sunt doar maruntisuri de can-can....
  • Like 0
 • IM check icon
  Asta da știre! Ce ne preocupa pe noi acum: ce face Basescu la prima ședință a senatului. Punct ochit, punct lovit - iar l-au prins "paparazzi" cu mata-n sac. Vai de noi!
  • Like 1
 • Nu este vorba de acelasi individ, care in urma cu numai putini anii, cerea desfiintarea acestei camere parlamentare, prin referendum??!! Votul de la referendum, a fost ,,agitat,, intens de basescu, ca o victorie personala. Personal cred ca definirea ca paradox, este mult, mult prea eleganta...
  • Like 1
 • inca odata se dovedeste ca tara asta este condusa de smintiti ... da' cum naiba ca vin 1 dupa altul, de n-ai timp sa te dumiresti :)
  • Like 2
 • Este jenant , PMPul a luat prin vot direct (inainte de redistribuire) un post de senator si doua de deputati. La fel si desteptii de la ALDE. Restul sunt prin redistribuire, adica posturi luate cu japca de la cu totul alti votanti (!?). Iar nesimtitul de Tariceanu vrea sa fie chiar presedinte de senat, tot cu un singur post de senator casigat pe bune . Si vrea chiar posturi in guvern, dar nu se intreaba nimeni ce legitimitate au acesti oameni , daca restul de posturi sunt prin redistribuire primite ca la niste sarantoci ce sunt!
  • Like 0


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult