Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Moartea lui Dan Condrea: familia a confirmat identitatea șoferului

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona unde s-a produs accidentul în care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi murit duminică seara, au fost făcute publice.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Corbeanca, cu puţin timp înainte de accident, arată că maşina patronului Hexi Pharma care se deplasa cu o viteză relativ redusă.

UPDATE. Mașina care apare în înregistrarea furnizată de anchetatori surprinsă de camerele de supraveghere ale Primăriei Corbeanca nu este cea care a fost implicată în accidentul în care și-a pierdut viața Dan Condrea.

UPDATE. Identitatea lui Dan Condrea a fost confirmată. Partenera de viață a lui Dan Condrea l-a identificat pe patronul Hexi Pharma.

Dan Condrea vorbea la telefon cu partenera sa de viaţă în momentul producerii accidentului, spun anchetatorii, citați de Digi24.ro. 

Procurorii aşteaptă rezultatele probelor ADN – cel mai repede în două zile -, precum şi expertiza tehnică a autoturismului cu care se deplasa patronul Hexi Pharma în seara accidentului. Procurorii analizează mai multe variante, între care cea a sinuciderii, a unei mâini criminale sau o defecțiune tehnică.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Venom check icon
    A fost sinucis de o mână criminală care a provocat o defecțiune tehnică.
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult