Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Moartea lui Dan Condrea: familia a confirmat identitatea șoferului

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona unde s-a produs accidentul în care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi murit duminică seara, au fost făcute publice.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Corbeanca, cu puţin timp înainte de accident, arată că maşina patronului Hexi Pharma care se deplasa cu o viteză relativ redusă.

UPDATE. Mașina care apare în înregistrarea furnizată de anchetatori surprinsă de camerele de supraveghere ale Primăriei Corbeanca nu este cea care a fost implicată în accidentul în care și-a pierdut viața Dan Condrea.

UPDATE. Identitatea lui Dan Condrea a fost confirmată. Partenera de viață a lui Dan Condrea l-a identificat pe patronul Hexi Pharma.

Dan Condrea vorbea la telefon cu partenera sa de viaţă în momentul producerii accidentului, spun anchetatorii, citați de Digi24.ro. 

Procurorii aşteaptă rezultatele probelor ADN – cel mai repede în două zile -, precum şi expertiza tehnică a autoturismului cu care se deplasa patronul Hexi Pharma în seara accidentului. Procurorii analizează mai multe variante, între care cea a sinuciderii, a unei mâini criminale sau o defecțiune tehnică.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Venom check icon
    A fost sinucis de o mână criminală care a provocat o defecțiune tehnică.
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult