Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Moartea lui Dan Condrea: familia a confirmat identitatea șoferului

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona unde s-a produs accidentul în care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi murit duminică seara, au fost făcute publice.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Corbeanca, cu puţin timp înainte de accident, arată că maşina patronului Hexi Pharma care se deplasa cu o viteză relativ redusă.

UPDATE. Mașina care apare în înregistrarea furnizată de anchetatori surprinsă de camerele de supraveghere ale Primăriei Corbeanca nu este cea care a fost implicată în accidentul în care și-a pierdut viața Dan Condrea.

UPDATE. Identitatea lui Dan Condrea a fost confirmată. Partenera de viață a lui Dan Condrea l-a identificat pe patronul Hexi Pharma.

Dan Condrea vorbea la telefon cu partenera sa de viaţă în momentul producerii accidentului, spun anchetatorii, citați de Digi24.ro. 

Procurorii aşteaptă rezultatele probelor ADN – cel mai repede în două zile -, precum şi expertiza tehnică a autoturismului cu care se deplasa patronul Hexi Pharma în seara accidentului. Procurorii analizează mai multe variante, între care cea a sinuciderii, a unei mâini criminale sau o defecțiune tehnică.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Venom check icon
    A fost sinucis de o mână criminală care a provocat o defecțiune tehnică.
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult