Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Moartea lui Dan Condrea: familia a confirmat identitatea șoferului

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona unde s-a produs accidentul în care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi murit duminică seara, au fost făcute publice.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Corbeanca, cu puţin timp înainte de accident, arată că maşina patronului Hexi Pharma care se deplasa cu o viteză relativ redusă.

UPDATE. Mașina care apare în înregistrarea furnizată de anchetatori surprinsă de camerele de supraveghere ale Primăriei Corbeanca nu este cea care a fost implicată în accidentul în care și-a pierdut viața Dan Condrea.

UPDATE. Identitatea lui Dan Condrea a fost confirmată. Partenera de viață a lui Dan Condrea l-a identificat pe patronul Hexi Pharma.

Dan Condrea vorbea la telefon cu partenera sa de viaţă în momentul producerii accidentului, spun anchetatorii, citați de Digi24.ro. 

Procurorii aşteaptă rezultatele probelor ADN – cel mai repede în două zile -, precum şi expertiza tehnică a autoturismului cu care se deplasa patronul Hexi Pharma în seara accidentului. Procurorii analizează mai multe variante, între care cea a sinuciderii, a unei mâini criminale sau o defecțiune tehnică.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Venom check icon
    A fost sinucis de o mână criminală care a provocat o defecțiune tehnică.
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult