Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Un autoturism Ferrari, parcat pe o trecere de pietoni, a fost ridicat de polițiștii din Capitală

Ferrari - FB Clotilde Armand

Un autoturism Ferrari, care era parcat neregulamentar, a fost ridicat de către polițiștii locali din Capitală. „Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1”, a scris pe Facebook primarul Clotilde Armand.

„Polițiștii locali au ridicat astăzi un autoturism parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache. Acest autoturism marca Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni. Ghinion! Continuăm acțiunea de ridicare a mașinilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1.

PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1”, se arată în postarea edilului de la Sectorul 1 al Capitalei.

Clotilde Armand a anunțat, la începutul lunii aprilie, că mașinile parcate ilegal în Sectorul 1 vor fi ridicate, iar șoferii care vor să își recupereze autoturismul vor trebui să plătească 425 de lei în primele 24 de ore. Amenda va creşte cu 25 de lei pentru fiecare zi de depozitare.

Constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se face de către Poliția Locală Sector 1, iar de ridicarea, transportul și depozitarea autoturismelor se ocupă ADP Sector 1. Vehiculele ridicate sunt depozitate în spațiul special amenajat la sediul din Șos. Odăii nr. 3-5. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mihai check icon
  Stirea e ca fost ridicat un automobil parcat neregulamentar, restul e can-can dar madame nu putea pierde ocazia fara sa profite.
  • Like 0
  • @ Mihai
   Madame, ca primar, de fapt nu pierde ocazia de a le reaminti cetățenilor ce au și ce nu au voie să facă. Și bine face! Că nu stă prin cârciumi cu interlopi, că i-a luat la puricat pe evazioniști și asta nu convine multora, ăsta-i este stilul. Poate-l adoptăm și noi.....
   • Like 0
  • @ Mihai
   corne check icon
   clotilde a scris articolul, dobitocule?
   • Like 1
  • @ corne
   Nu, „cornele”, nu Clotilde a scris articolul, dar ea „s-a laudat” pe facebook („articolul”/comentariul este doar o preluare de pe facebook) . Iar pagina de facebook a primarului sect 1 are inzecit mai multa vizibilitate/publicitate decat un articol/comentariu scris in republica.
   • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult