Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Un exercițiu de logică pentru Raed Arafat

Domnule Raed Arafat, aveți dreptate: „Nu mai putem spune că ISU București nu știa de existența clubului Colectiv”. Acum, da, nu mai puteți susține sus și tare, cum ați făcut-o imediat după crima în masă din Colectiv, că ISU nu știe, nu cunoaște, n-are nicio treabă. Și asta deoarece v-a pus DNA în față dovezile că inspectorii dvs. erau în deplină cunoștință de cauză și cârdășie la crimă cu patronii clublului. Nu în urma unei anchete interne cerute de ISU.

Ați procedat exact ca fostul primar Piedone, prima grijă fiind să vă scoateți basma curată instituția, nu să vă întrebați care ar putea fi partea de vină a ISU în omorârea atâtor zeci de oameni. Și vreți să vă cred că nu știați de sponsorizarea unităților ISU chiar de către cei verificați de ISU? Nu vă mai cred, domnule Arafat.

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, premierul Victor Ponta, situați mai sus decât dvs. pe scara ierarhică față de inspectorii ISU București, și-au dat demisia. Aveți cel puțin aceeași responsabilitate în legătură cu cazul ca și demisionatul Piedone.

Concluzia, logică și morală, o trageți dvs.

P.S.  DNA i-a pus pe masă lui Raed Arafat dovezile în legătură cu inspectorii ISU cu ajutorul lui Cătălin Tolontan și al jurnaliștilor de investigație de la GSP. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.



Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult