Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Un jurnalist de la Recorder.ro, scos cu forța de la bilanțul Gabrielei Firea. Proiectul Recorder s-a lansat luna trecută cu un reportaj despre Firea și Pandele

În luna mai, proiectul media Recorder.ro, realizat de jurnaliștii Cristian Delcea și Mihai Voinea, publica pe pagina de Facebook primul material video. Intitulat „Sfinții primari”, reportajul suprindea atmosfera din timpul pelerinajul la Cinstitul Brâu al Maicii Domnului, la Catedrala "Sf. Parascheva" din Voluntari, unde invitați de onoare au fost soții Gabriela Firea și Florentin Pandele, și a devenit viral în câteva ore. Vineri, jurnalistul de la Recorder.ro a fost scos cu forța de la citirea bilanțului primarului general Gabriela Firea.

„Nici n-am apucat să lansăm site-ul, că Recorder îi sperie deja pe politicieni. La evenimentul în care Gabriela Firea și-a prezentat bilanțul după primul an de mandat, am fost scoși din sală cu forța, pe motiv că așa s-a ordonat. Și totuși avem un reportaj”, au scris jurnaliștii.

Mai jos aveți imaginile suprinse vineri de Recorder.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • O jigodie pesedista, ca toți ceilalți "colegi" ai ei. Nu suporta critica, doar circul adulatorii al murdăriei ante iste 3, răspopitul gâdea.
    • Like 1
  • Paul check icon
    Cat de tembel trebuie sa fii sa pui botul la circul facut de tzatza fii-rea? Singurul lucru pe care il stie asta e sa regizeze tot felul de scenete pe gustul unora mai saraci cu duhul. Dna primar al Bucurestiului (votata cam de o cincime din bucuresteni) imbina in mod armonios viclenia cu dorinta de a parveni totul sub o coafura perfecta... ca o a adevarata pesedista dragnista mafiota ciumata. Totusi as dori sa il remarc pe primarul de la sectorul 5, om de mare viitor in pesede. N-am mai auzit pana acum de el, acest urmas vajnic al marelui si inegalabilului Vanghele, primarul care ieste, dar sunt sigur ca voi mai auzi. Dl. primar de la 5 recunoaste ca are o problema: Rahova si Ferentari, unde un primar dedicat ar putea intr-adevar sa imbunatateasca multe, dar totusi el nu face asta, pentru ca problema e minora. Si de fapt de ce sa se puna accent pe Rahova si Ferentari si problemele sociale de acolo cand de fapt in sectorul 5 e Opera, e Parlamentul, e primaria generala... ce are sula cu prefectura... si tinand cont de cine e in parlamentul Romaniei unui om normal din sectorul 5 ar trebui sa ii fie rusine sa stie ca respectivii care populeaza salile cladirii Parlamentului sunt in acelasi sector cu el.
    • Like 3


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult