Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Un nou protest anunțat în Piața Victoriei. „Mesajul nostru pentru Guvern: Mâinile jos de pe DNA!”

Un nou protest împotriva Guvernului este anunțat pentru duminică, începând cu ora 18:00, în Piața Victoriei.

„Mesajul nostru pentru Guvern: Mâinile jos de pe DNA! Nu vom tolera niciun fel de atingere adusă independenței justitiei și statului de drept! E timpul să plecați acasă. Ați primit voturile oamenilor ca să guvernați, nu ca să furați și să dați legi pentru infractori”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a organizatorilor protestului.

Organizatorii cer demisia guvernului Grindeanu, a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. 

Un alt motiv al protestului este legat de numirile politice din domeniul sănătății care „trebuie să înceteze”. 

Proteste au fost anunțate pe Facebook și în Cluj, Sibiu, Timișoara, Brașov și Galați.

Peste 1.000 de oameni au manifestat duminica trecută față de amendamentele la legea grațierii. Oamenii s-au adunat în Piața Victoriei și au plecat în marș spre Palatul Parlamentului. Sute de persoane au ieșit în stradă și în alte orașe din țară.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult