Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Un nou protest anunțat în Piața Victoriei. „Mesajul nostru pentru Guvern: Mâinile jos de pe DNA!”

Un nou protest împotriva Guvernului este anunțat pentru duminică, începând cu ora 18:00, în Piața Victoriei.

„Mesajul nostru pentru Guvern: Mâinile jos de pe DNA! Nu vom tolera niciun fel de atingere adusă independenței justitiei și statului de drept! E timpul să plecați acasă. Ați primit voturile oamenilor ca să guvernați, nu ca să furați și să dați legi pentru infractori”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a organizatorilor protestului.

Organizatorii cer demisia guvernului Grindeanu, a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. 

Un alt motiv al protestului este legat de numirile politice din domeniul sănătății care „trebuie să înceteze”. 

Proteste au fost anunțate pe Facebook și în Cluj, Sibiu, Timișoara, Brașov și Galați.

Peste 1.000 de oameni au manifestat duminica trecută față de amendamentele la legea grațierii. Oamenii s-au adunat în Piața Victoriei și au plecat în marș spre Palatul Parlamentului. Sute de persoane au ieșit în stradă și în alte orașe din țară.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult