Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Un preot s-a dus acasă la mama judecătorului Cristi Danileț să o convingă să participe la referendum: „Dacă nu mergeți, homosexualii vă iau copiii”

Cristi Dănileț

Judecătorul Cristi Danileț a povestit pe pagina sa de Facebook cum un preot a mers acasă la mama lui pentru a o convinge să participe la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie. Acesta a îndemnat-o pe femeie să se ducă să voteze la referendum, spunându-i că așa va împiedica cuplurile gay să adopte copii.

„Preotul, ieri, bate la ușă. Deschide mama. «Dacă nu mergeți la referendum, homosexualii vă iau copiii!» zice el și îi dă un pliant. Mama: „Băieții mei îs mari, sunt și însurați. Nu îi mai ia nimeni”. Am o mamă progresistă! S-a întâmplat pe bune.”, a povestit judecătorul.

Magistratul a mai adăugat, ca răspuns la un comentariu al unui utilizator, că în 2015, când se strângeau semnăturile pentru referendum, cineva a venit la mama sa la ușă și a îndemnat-o să semneze. „Atunci oamenii bisericii au spus, textual: «A spus părintele să semnați, că le trebuie la Parlament împotriva homosexualilor»”, a scris Cristi Danileț.

Guvernul a alocat printr-o hotărâre echivalentul a 35 milioane de euro pentru desfășurarea referendumului din 6-7 octombrie 2018 pe tema căsătoriei.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Hahahahahaa!
    Auzi, Cristi, fugi! :)))))
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult