Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

UNTOLD 2019. Peste 90.000 de participanți în prima zi a ediției aniversare a festivalului

UNTOLD 2019. Prima zi de festival

Peste 90.000 de oameni au venit joi la Cluj Arena, în prima zi a festivalului UNTOLD, aflat la cea de-a cincea ediție. Cei mai așteptați artiști ai serii au fost trioul 3 Are Legend, artistul britanic James Arthur și dj-ul german Tujamo. 

Acesta din urmă a fost prezent la toate cele 5 ediții ale festivalului UNTOLD. „Am văzut în timp cum a crescut acest festival. De la an la an era tot mai mare și tot mai mare, iar anul trecut am zis că nu are cum să fie mai mare de atât. Și uite că am venit din nou, m-am urcat pe scenă și când am văzut stadionul plin, mi-am zis că este incredibil”, a declarat dj-ul german potrivit un comunicat al organizatorilor. 

Pe scena principală au urcat aseară și artista Tove Lo, Steve Aoki, duo-ul W&W, Smiley, Alex Parker și Dimitri Vegas&Like Mike. „România, lasă-mă să-ți spun ceva. Ești cel mai minunat și cel mai tare public din întreaga lume. Abia am așteptat să ajungem la voi”, au declarat pe scena, Dimitri Vegas&Like Mike.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii și povestea universului UNTOLD 2019: CODEX OF MAGIC. Pe celelalte scene au concertat alți peste 50 de artiști. 

Mai jos, o galerie de imagini de la UNTOLD 2019:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    A fost magnific, am auzit muzica din capatul celalalt a orasului toata noaptea. Bashi, bumtzi bumtzi, artificii.
    • Like 0


Îți recomandăm