Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

USR PLUS și AUR au depus moțiunea de cenzură

Dacian Cioloș și Dan Barna

Foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei

UPDATE: USR PLUS și AUR au depus moțiunea de cenzură. „În această clipă a fost depusă moțiunea de cenzură”, a anunțat vineri seara Dan Barna

Miniștrii USR PLUS își vor depune demisiile din Guvern săptămâna viitoare, a declarat acesta.

STIREA INITIALA

„Adoptarea PNDL 3, un nou abuz marca OUG 13. Florin Cîțu și Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017: au călcat în picioare justiția și și-au făcut cale liberă să fure”, a transmis USR PLUS, după ce Guvernul a adoptat programul Anghel Saligny.

La puțin timp, Dacian Cioloș și Dan Barna au ieșit public și au anunțat că îi retrag sprijinul premierului Florin Cîțu și vor depune moțiune de cenzură.

„Am de la comitetul politic mandat pe care îl vom transmite la ora 18:00, la ședința de Coaliție - demisia dau retragerea politic pentru premierul Florin Cîțu, ca să putem continua în aceeași formulă în coaliție. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, avem un mandat să depunem moțiunea de cenzură în cel mai scurt timp”, a spus Dacian Cioloș.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult