Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

USR: Președintele filialei Mehedinți a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea pliante electorale

Claudiu Chiriac

(Foto: Facebook / USR Mehedinți)

Președintele USR Mehedinți a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea ziare și pliante cu Alianța 2020 USR PLUS, potrivit paginii de Facebook a formațiunii politice. Postarea este însoțită de imagini cu Claudiu Chiriac la spital.

(Foto: Facebook / USR Mehedinți)

„Zilele trecute voluntarii Alianței 2020 USR PLUS au fost amenințați și injurați de către echipele PSD în frunte cu aleșii locali. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la fapte. Cei care votați PSD sau care nu mergeți la vot pentru că «toți sunt la fel», sunteți de acord ca țara să fie condusă prin violență?", scrie în postare.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Sălbăticiuni, nu oameni! Atacă în haită! De asta trebuie să mergem la vot, de noi depinde dacă ne vom putea exprima opiniile, fără teama de a lua un pumn în gură!
    • Like 0
  • La rândul lor, pesedistii trebuie luați la bâtă. Este singurul "argument" pe care îl înțeleg. Sa nu se mai mire ipocrita, incapabila de ceva bun p!umb-ul societății că aude de verdicte cu violențe la adresa lor. E singura limbă pe care o vorbesc ei.
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult