Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Vă așteptăm în această seară, de la ora 20, live, în Comunitatea Republica. Vă mulțumim pentru că de cinci ani ne sunteți alături!

Comunitate Republica

Republica.ro împlinește cinci ani și este o bucurie că ne sunteți alături. Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unui loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț.

Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni, alături de partenerii de tehnologie de la FLOW OS, un start-up care își propune să revoluționeze modul în care interacționează oamenii.

Comunitate.republica.ro este locul unde ne vom da întâlnire și în care vom sta de vorbă. 

 • Alături de Cristian Tudor Popescu, Florin Negruțiu și Alex Livadaru, ne vedem la ora 20 într-o discuție live. 
 • La ora 21 vă invit să cunoașteți doi lideri, doi oameni care conduc unele dintre cele mai mari businessuri din România: Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania și Tudor Manea, Director General al eMAG. 
 • La ora 22 vă fac cunoștință cu un tânăr antreprenor, Radu Negulescu, fondatorul start-upului FLOW OS. 

Descoperiți platforma, spuneți-ne cum vi se pare și ce credeți că ar trebui să adăugăm. Veți putea să intrați pe comunitate.republica.ro fără invitație, dar vă sfătuiesc să vă faceți un cont pe platformă, în felul ăsta veți putea comenta, putem să stăm de vorbă în direct.

Aici puteți să creați contul.

Iată cum va arăta și, pe scurt, cum puteți utiliza platforma:

Abia aștept să ne vedem!

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Tibi_R check icon
  Pe Chrome pe Android nu merge... Browser nesuportat...
  • Like 0
 • Nu prea merge. Am incercat sa creez un cont si nu merge. Zice ca "am trimis un email de confirmare" dar n-am primit nimic - nici in spam.
  • Like 0


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult