Sari la continut

La 9 ani de Republica, întrebăm: ChatGPT la urne – Ce ar vota inteligența artificială? Dar tu?

De 9 ani, Republica construiește o comunitate în care ideile prind glas și dezbaterile autentice fac diferența. Anul acesta, facem un experiment: l-am întrebat pe ChatGPT cum ar vota la alegerile din România. Însă întrebarea cea mai importantă rămâne pentru tine: cum alegi tu viitorul? Scrie, alătură-te conversației și hai să schimbăm România împreună!

Vă așteptăm în această seară, de la ora 20, live, în Comunitatea Republica. Vă mulțumim pentru că de cinci ani ne sunteți alături!

Comunitate Republica

Republica.ro împlinește cinci ani și este o bucurie că ne sunteți alături. Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unui loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț.

Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni, alături de partenerii de tehnologie de la FLOW OS, un start-up care își propune să revoluționeze modul în care interacționează oamenii.

Comunitate.republica.ro este locul unde ne vom da întâlnire și în care vom sta de vorbă. 

  • Alături de Cristian Tudor Popescu, Florin Negruțiu și Alex Livadaru, ne vedem la ora 20 într-o discuție live. 
  • La ora 21 vă invit să cunoașteți doi lideri, doi oameni care conduc unele dintre cele mai mari businessuri din România: Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania și Tudor Manea, Director General al eMAG. 
  • La ora 22 vă fac cunoștință cu un tânăr antreprenor, Radu Negulescu, fondatorul start-upului FLOW OS. 

Descoperiți platforma, spuneți-ne cum vi se pare și ce credeți că ar trebui să adăugăm. Veți putea să intrați pe comunitate.republica.ro fără invitație, dar vă sfătuiesc să vă faceți un cont pe platformă, în felul ăsta veți putea comenta, putem să stăm de vorbă în direct.

Aici puteți să creați contul.

Iată cum va arăta și, pe scurt, cum puteți utiliza platforma:

Abia aștept să ne vedem!

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Tibi_R check icon
    Pe Chrome pe Android nu merge... Browser nesuportat...
    • Like 0
  • Nu prea merge. Am incercat sa creez un cont si nu merge. Zice ca "am trimis un email de confirmare" dar n-am primit nimic - nici in spam.
    • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult