Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Vă așteptăm în această seară, de la ora 20, live, în Comunitatea Republica. Vă mulțumim pentru că de cinci ani ne sunteți alături!

Comunitate Republica

Republica.ro împlinește cinci ani și este o bucurie că ne sunteți alături. Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unui loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț.

Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni, alături de partenerii de tehnologie de la FLOW OS, un start-up care își propune să revoluționeze modul în care interacționează oamenii.

Comunitate.republica.ro este locul unde ne vom da întâlnire și în care vom sta de vorbă. 

 • Alături de Cristian Tudor Popescu, Florin Negruțiu și Alex Livadaru, ne vedem la ora 20 într-o discuție live. 
 • La ora 21 vă invit să cunoașteți doi lideri, doi oameni care conduc unele dintre cele mai mari businessuri din România: Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania și Tudor Manea, Director General al eMAG. 
 • La ora 22 vă fac cunoștință cu un tânăr antreprenor, Radu Negulescu, fondatorul start-upului FLOW OS. 

Descoperiți platforma, spuneți-ne cum vi se pare și ce credeți că ar trebui să adăugăm. Veți putea să intrați pe comunitate.republica.ro fără invitație, dar vă sfătuiesc să vă faceți un cont pe platformă, în felul ăsta veți putea comenta, putem să stăm de vorbă în direct.

Aici puteți să creați contul.

Iată cum va arăta și, pe scurt, cum puteți utiliza platforma:

Abia aștept să ne vedem!

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Tibi_R check icon
  Pe Chrome pe Android nu merge... Browser nesuportat...
  • Like 0
 • Nu prea merge. Am incercat sa creez un cont si nu merge. Zice ca "am trimis un email de confirmare" dar n-am primit nimic - nici in spam.
  • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult