Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Vânzările au explodat la Untold după anunțarea lui Robbie Williams. Câți oameni vor fi la Cluj și cât i-a costat pe organizatori aducerea superstarului

Robbie Williams

Foto: Guliver/Getty Images

Robbie Williams are anul acesta doar trei evenimente în Europa, iar unul dintre ele va fi la Cluj, la Untold, spune Edy Chereji, Head of Marketing and Communication al Untold și Neversea. 

„Discuțiile cu Robbie Williams au început cu mult timp înainte. Greutatea de a-i aduce ține de faptul că vin cu 10 camioane de echipamente când vin pe drumurile noastre naționale. Când ai discuțiile astea cu un artist apar tot felul de mici inconveniente care trebuie rezolvate. Într-un final se rezolvă, cu o factură mai mare de achitat din partea noastră, pentru că cele 10 camioane de echipamente se transformă în 2 avioane de echipamente care trebuie să aterizeze”, a spus Chereji. Acesta a fost invitat împreună cu Bogdan Rădulescu, Head of Partners UNTOLD și Neversea, în emisiunea „În fața ta”, ce urmează să fie difuzată duminică de la ora 14:05.

Vânzările de bilete pentru Untold au explodat după anunțarea lui Robbie Williams. „S-a activat un public nou, de 35 de ani plus, care probabil clasificau festivalurile noastre ca festivaluri de muzică comercială EDM, cu DJ. Pariul nostru e că cei care vin doar pentru Robbie vor descoperi anul acesta festivalul și ne vor deveni fani”, crede Bogdan Rădulescu.

Un număr cu 6 zerouri

Organizatorii Untold cred că la Cluj vor veni să-l vadă pe Robbie Williams mai mulți oameni decât au venit la București, în iulie 2015. „Vor fi mai mulți cei care vor dori să-l vadă și, dintre aceștia, vor fi mai mulți cei care vor ajunge în festival, pentru că noi în festival într-o zi avem 90.000 de persoane. Dintre aceștia, în stadion vor fi 65.000-70.000. Gândim măsuri suplimentare de a-l aduce pe Robbie mai aproape de oamenii care vor fi în festival, care nu se vor înghesui pe stadion. Poate că va vrea să facă și o tură pe lângă stadion. Au fost mai mulți artiști care după show și-au dorit să facă o tură prin perimetrul festivalului. O să găsim niște soluții de afișaj exterior în perimetrul festivalului”, explică Edy Chereji.

Cât costă să-l aduci pe Robbie Williams în România? „Vorbim de sume impresionante. O cifră care are 6 zerouri”, precizează Chereji.

„Anunțându-l pe Robbie mai târziu poate să fie o strategie de marketing, pe de altă parte este și o dorință de a-i răsplăti pe cei care au avut încredere și și-au cumpărat bilete la festival când am scos primele abonamente fără a anunța niciun artist”, continuă el. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Raul check icon
    La anul poate o vor convinge pe Cher sau alta vedeta expirata. :)
    • Like 0
  • check icon
    "Veniti la festival sa vedeti laptopul meu".
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult