Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Vioricăi Dăncilă i-a ieșit porumbelul din gură, când îl ataca pe președintele Iohannis pe tema românilor din străinătate: Chiar dacă s-a deplasat în state cu mulți români, nu s-a întâlnit cu ĂȘTIA

viorica dancila - caine - FB

(Foto Facebook/Viorica Vasilica Dăncilă)

Viorica Dăncilă a declarat marţi că nu îşi asumă asaltul asupra justiţiei și că Liviu Dragnea a făcut și lucruri bune, cum ar fi programul de guvernare.

Întrebată despre românii din diaspora, Viorica Dăncilă l-a criticat pe Klaus Iohannis: „Iohannis nu a avut nici măcar o deplasare dedicată românilor din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state cu mulți români, nu s-a întâlnit cu ĂȘTIA”, a spus Dăncilă.

Rugată să răspundă în engleză la o întrebare adresată în aceeași limbă de către un reporter, Dăncilă a spus că nici cancelarul german Angela Merkel nu vorbește în engleză la întrunirile oficiale, ci în germană. „Angela Merkel, în toate întâlnirile, vorbește în limba germană. Hai să nu ducem o dezbatere serioasă în derizoriu. Eu cred că avem datoria ca în România să fim mândri de limba noastră. Credeți-mă că aș fi putut să vă răspund și în limba engleză. Dar avem o dezbatere în care toți românii trebuie să asculte o dezbatere în limba română”, a spus Dăncilă.

UPDATE: Viorica Dăncilă a spus, într-o postare pe Facebook, că apelativul „ăștia” pe care l-a folosit în conferința de presă de marți seara pentru a face referire la românii din diaspora a fost folosit anterior de președintele Klaus Iohannis în declarațiile publice, cu referire la „pesediști”. „Pe mine nu m-ați auzit vreodată folosind acest cuvânt, despre oricine aș fi vorbit”, a spus Viorica Dăncilă.

Principalele declarații ale Vioricăi Dăncilă:

Se pare că Klaus Iohannis refuză această confruntare. Vrea confruntare doar cu cei pe care îi acceptă

Îi sfidează pe români care l-au votat, Văd teama de întrebări și de adevăruri incomode pentru Klaus  Iohannis

Văd un om laș si arogant, un om care nu poate explica cei cinci ani în care a fost presedinte

Klaus Iohannis a avut 25 de deplasări externe. Nu am văzut nimic concret pentru România

Salariile medicilor s-au triplat. Am oprit exodul în strainatate. Salariile profesorilor au crescut cu 80 la sută. Au crescut salariile în justiție, apărare, cu 50 la sută. În această perioadă presedintele s-a opus cresterii salariilor și pensiilor

Singurul lucru pe care l-a făcut președintele Iohannis a fost să blocheze postul de profesor unde a lucrat

Iohannis nu a avut nici măcar o deplasare dedicată românilor din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state cu mulți români, nu s-a întâlnit cu ĂȘTIA

O ultimă întrebare, pentru că nu vreau să-l obosesc, că am văzut că obosește repede

Nu ne-ați lămurit nici până azi de unde știu cei din jurul dvs că trebuie să mă pregătesc pentru o întâlnire cu procurorii. Aceasta este justiția independentă pe care o vreți? Eu știu că abordarea unui președinte care ține la statutul de stat membru trebuie să fie pentru statul de drept, dar și pentru garantarea drepturilor cetățenilor

Ce ați făcut atunci când ați văzut că în România au fost abuzuri?

Dați curaj, dați dovadă de curaj și haideți să avem o dezbatere cu toată presa

Întrebări din partea jurnaliștilor:

Din bilanțul dvs lipsește justiția. Vă asumați asaltul asupra justiției?

Nu îmi asum, nu am făcut niciun asalt asupra justiției, nu am intervenit niciodată în justiție. Această întrebare trebuie să o adresați președintelui Iohannis. (De ce nu ati avut nicio declarație în care să condamne modificările la Codurile penale și legile Justiției, în calitate de lider PSD?)

Trebuie să întrebați Parlamentul, nu pe mine, nu am fost membru al Parlamentului. Sunt convinsă că președintele Camerei va răspunde.

Liviu Dragnea a fost un om bun sau rău pentru România?

Noi ne asumăm istoria acestui partid, ne asumăm fiecare lider al partidului, învățăm să nu mai repetăm greșelile și să luăm lucrurile bune. Liviu Dragnea a avut și lucruri bune si lucruri rele. Un exemplu de lucru bun este programul de guvernare și câștigarea alegerilor.

(Despre angajarea fiului Vioricăi Dăncilă la Curtea de Conturi). Nu eu l-am angajat la Curtea de Conturi pe fiul meu. A fost angajat înainte de a fi eu premier. Fiul meu a fost foarte atacat în ultima perioadă . A avut o vină si că a fost adoptat. E un copil care nu iese în spațiul public. Nu vrea decât să îl las să isi urmeze cursul vietii lui. Pentru el faptul că mama e premier nu e un lucru bun . E izolat, nu iși permite să facă lucruri pe care le fac alți tineri de vârsta lui.

Ați semna ca președinte memorandumul de mutare a ambasadei de la Tel Aviv la Israel?

Aș cere din nou o analiză. Eu cred că atâta timp cât partenerrul nostru strategic, SUA, a mutat ambasada, puteam și noi să avem aceeași inițiativă și să mutăm ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. A trecut o perioadă de la acea analiză. Voi cere din nou, dar vă garanteză că voi respecta legea. Îmi mențin aceeași abordare. 

(Mă amuz că pe Facebook se spune ca aveti cască, spune purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu) Nu am cască, nu am prompter. Vă rog să vedeti. Nu ar fi o abordare corectă.

(Despre OUG 13?) Era constituțională. Acum nu cred că mai este oportună, a fost adoptat și un referendum care interzice ordonanțele de urgență.

(Despre faptul că PSD a avut în frunte un om care a plecat direct la închisoare) Justiția a intervenit, nu am ce să comentez. Dar pentru corectitudine, cum vedeți un președinte care are nu știu câte dosare penale, care se judecă cu bătrânii pentru o casă pe care a pierdut-o?Dragnea a plătit pentru ce a făcut, dar cum plătește Iohannis pentru că a jurat pe Constituție și a călcat în picioare legea fundamentală? Avem un președinte care a încălcat Constituția, separarea puterilor în stat, vrea să conducă tot ce e în această țară.

(De ce vă temeți?) Mă tem doar de Dumnezeu si de faptul că aș putea să dezamăgesc vreodată românii. 

(Cine va fi președinte?) Eu sper că și Klaus Iohannis să voteze Viorica Dăncilă. Sper că l-am convins. 

Eu voi fi președintele României și nu vreau imunitate. Se poate referendum și pentru ca președintele să nu aibă imunitate.

(E adevarată informatia făcută publică de Cristian Diaconescu, potrivit careia ați alergat după Regele Iordaniei, dar regele a ieşit pe altă uşă?) Nu s-a întâmplat niciodată așa ceva) 

Ați beneficiat de lobby israelian sau plătit de PSD în vizitele din SUA? Nu. Trebuia să semnăm acordul pentru energie nucleară. Nu am fost să mă plimb, nu am fost să vin cu poze. 

Vă dați demisia din PSD dacă pierdeți alegerile? Luni voi fi președintele românilor. Eu cred în onestitatea românilor și că vor alege un presedinte al tuturor

(Primul lucru, dacă va fi președinte) Primul lucru aș cere referendum pentru imunitate

(Despre ideea de a merge neinvitată la dezbaterea lui Iohannis) Mi-ar fi plăcut să merg acolo să îi cer lui Klaus Iohannis să renunțe la aroganță si să avem o dezbatere în fata presei pe care a selectat-o. Dar am avut informații că dacă voi merge acolo vor exista jigniri, lucruri urâte, va exista o poziție din partea presedintelui care nu va pune pe primul loc dezbaterea de la egal la egal. Romania a avut prea mult circ. Asa am preferat dezbatere deschisă cu toată presa. 

Unde ați fost pe 10 august? În concediu, singurul concediu în 1 an și 9 luni. Am trimis o cerere la președintele Iohannis, care a fost respinsă, nu eram în țară, eram în concediu de 5 zile cu soțul meu. Am cerut detalii. Prima grijă a fost îndreptată către oameni. 

În ce sens v-ati manifestat grija?

Să nu fie oameni care să fie loviți, accidentați și de o parte și de alta. Cei ce au greșit pe 10 august, fie că vorbim de jandarmerie, poliție, fie de grupurile agresive de atunci din Piața Victoriei. (Despre desecretizarea dosarului din 10 august?) A fost desecretizat în proporție de 90 la sută. Știam că e o anchetă în curs și că nu va putea fi făcut public. El încă nu poate fi făcut public. Era la Parchet. DIICOT a avut acces permanent la dosarul din 10 august. Pentru mine e important ca justiția să acționeze cât mai repede ca acest raport să fie făcut public. 

(Despre Liviu Dragnea) Nu am vorbit cu Liviu Dragnea, nu l-am vizitat la închisoare.

Ati spus că ați acordat meditații la matematică. Cât e aria cercului?  Raza la pătrat. (PI înmulțit cu raza la pătrat) Da. Sunt inginer credeti-mă toti fac matematica. Am făcut facultatea 5 ani. Am terminat cu media 9. Pentru unii e mică.

STIREA INITIALA

Candidatul PSD la Președinția României, Viorica Dăncilă, a invitat jurnaliștii la un „dialog deschis”, la Parlament, azi, începând cu ora 18:00, cu o oră înainte de dezbaterea lui Klaus Iohannis.

„Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerentă a viziunii pentru România și, mai ales, de răspunsuri la întrebările oamenilor. Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare și fuga de întrebări, nici cu aroganța pe care o afișează președintele Iohannis și disprețul pentru dreptul românilor la informare. Acest elitism al domnului Iohannis și această selecție pe care a făcut-o pentru evenimentul de astăzi trădează de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevăruri incomode”, a anunțat Dăncilă pe contul de Facebook.

Viorica Dăncilă spune că a ales „o discuție liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România”.

La dezbaterea lui Klaus Iohannis, care va avea loc azi, de la ora 19:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, șeful statului, candidat PNL, va răspunde întrebărilor adresate de nouă jurnaliști și formatori de opinie. Iohannis a spus că nu dorește o dezbatere cu Viorica Dăncilă, pentru că aceasta „reprezintă un partid nedemocratic, nereformat”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ce-am fi vazut la dezbaterea pe care o tot cerea dancila?Ieri ne-a aratat ce-am fi vazut la intinlirea cu Iohanis;minciuni,evitarea intrebarilor,etc!Mai bine ca nu a avut loc ,ca altfel n-am fi stiut care este aria cercului!?
  • Like 1
 • Dan check icon
  #votez.. stimabile , va rog sa faceti un exercitiu de imaginatie , cu veorica Presedinte !!!!!!!!!!!!!!!!!! ( Sper ca ne va feri bunul Dumnezeu ) si sa plece undeva in vizita unde sa confunde iar , Pristina cu palestina , sau ca Afganistanul este in NATO,etc etc. cam ce parere vor avea acei politicieni despre Romania ? Va spun ,doar o vorba romaneasca ,,cum e turcu e si pistolul ,, o vorba inteleapta. Poate Domnul Johanis nu este prfect, dar sa nu uitam ca perfect este ,doar bunul Dumnezeu .Iar psd-ul a facut foarte mult rau Romaniei ca sa mai ramana valabili,Au ,,acaparat ,,electoratul incult cu ceva infim , de majorare pensii & salarii ,dar nu au recunoscut ,majorarile de preturi , care au scazut nivelul de trai al romanilor.
  • Like 1
 • VVD este proasta. Sper sa nu devina Proasta Romaniei.
  Dar partea cea mai dura este ca VVD a fost pusa in post de Dragnea (un penal ce dorea marionete in functii). Si continua sa fie manipulata de mafioti. (Politici si nepolitici.)
  La asta se adauga spiritul de mahala, demagogia cea mai josnica si vizibila.
  Daca lumea va veni la vot, nu are nici o sansa. Va avea sanse, doar daca se va repeta povestea din 2016.
  Este regretabil ca postacii o apara sub anonimat. Desi nici nu stiu ce sa apere. Prostia, nesimtirea, demagogia sau interesul mafiotilor?
  Poate ca ar fi bine, sa nu se mai accepte postari sub anonimat.
  • Like 2
 • Ionel check icon
  ".....Ce m-a distrat a fost acuzația celor ”culți în cap” care o acuză pe Viorica Dăncilă că i-a jignit pe cei din diasporă spunîndu-le ”ăștia”. Tărăboiul cel mai mare a fost montat mai ales la Digi24 Tv. Din păcate, autorii acestei ”descoperiri” epocale în discursul Vioricăi Dăncilă sunt niște jurnaliști care zic toată ziua ”țara asta”, ”țara asta așa și pe dincolo”, fără să se revolte că o minimalizează sau să fie taxați pentru folosirea improprie a pronumelui și adjectivului demonstrativ. Si dacă toți ziariștii și toți polticienii vorbesc cu ”țara asta”, de ce n-ar zice Viorica Dăncilă cu ale sale ezitări de limbă română ”ăștia din diaspora”, ”ăștia” fiind forma de persoana a treia plural a lui ”asta”. Așa că ziariștii ”ăștia” care s-au chinuit să-i ia gîtul și-au cam rupt picioarele în gramatică într-un moment în care s-au împiedicat singuri."
  • Like 0
 • raimond check icon
  Dragilor, faptul ca Vio e asa cum e nu-l face pe Klaus mai bun. Radeti voi da nu-i rasu vostru... Luati aminte ca si Trump a castigat desi radea toata lumea de el, si tot cu ajutorul "judetelor" din sud...
  • Like 1
  • @ raimond
   Aveti perfecta dreptate.
   Va recomand sa cititi analiza facuta de Ioana Dogioiu aici: http://www.ziare.com/klaus-johannis/viorica-dancila/o-zi-neagra-pentru-presa-din-romania-cine-a-castigat-1586358
   • Like 1
 • #Votez check icon
  Au intrat in fibrilatii plutoanele de postaci #progresisti ! ... ce va mai periati intre voi... cat de "intelectualisti" sunteti voi. A inceput vanatoarea de greseli gramaticale, dar numai cele ale Veoricai.... pana si greselile gramaticale au devenit "pesediste" ... bineinteles, numai in mintea voastra. Eu m-am uitat si la discursul lui Iohanis si am remarcat cel putin 3 dezacorduri gramaticale, dar nu se pune. Ordinul de zi pe unitate este sa "huo veorica"... Jalnici mai sunteti !
  • Like 0
  • @ #Votez
   Veorica este proasta. Si nu pentru ca este femeie. Chiar daca era barbat, tot proasta ar fi fost. Si culmea, este recunoscuta ca atare si de (cel putin) unii pesedei. Restul e tacere.
   Pe de alta parte va inteleg frustrarea, cand va comparati cu dansa si o considerati geniala. V-am mai recomandat candva sa incercati accesarea celui de-al doilea neuron pe care il aveti in dotare. Pe langa faptul ca nu doare (asa cum v-au spus raii aia din maf... partidul ala de pesedei), va dubleaza capacitatea intelectuala.
   In sfarsit, eu imi doresc din suflet sa ramana veorica presedintele pesedeilor cat mai mult timp, pentru a definitiva ceea ce a inceput. He he, prietenii stiu de ce!
   Va salut cu deja clasicul #muiepesede!
   • Like 4
  • @ Iron Spike
   #Votez check icon
   N-ai inteles nimic, dar oricum nu conteaza pt. tine. Am sustinut mereu ca si Iohanis e la fel de prost ca Viorica. Tu ai dedus cu #hastagul din creierasul tau ca daca unul e prost, neaparat celalalt e destept.
   De exemplu, si tu esti "proasta", chiar daca esti barbat...
   Ramane cum s-a stabilit: "clantza penele !" ... urmeaza "publicitate"...
   • Like 0
  • @ #Votez
   Revin: daca utilizati al doilea neuron, chiar va va fi de folos. De exemplu, veti reusi sa fiti si original, fara sa repetati precum un papagal.
   Iar aici nu am pus in discutie inteligenta iohannisului, ci prostia veoricai. Deja antologica. Iar comparatia cu dansa va privea pe dumneavoastra personal, chiar daca va este defavorabila. Net defavorabila.
   Ramane cum am stabilit: #muiepesede
   • Like 3
  • @ Iron Spike
   #Votez check icon
   Revino de cate ori vrei, numai spune ceva din creierasul tau, nu mai repeta "versete" din "Balada #muistului #rezistent"....
   Ups ! nu mai ai creieras... ai ramas doar cu #hastagul ! Chiar daca seamana cu neuronul, #hastagul nu functioneaza la fel !
   Ma opresc aici pentru ca de la tine nu am asteptari mari... doar "strofa a 3-a" si cateva "versete" ....
   • Like 0
  • @ #Votez
   Stimate domn, modul in care va referiti la cei ce au rezistat atacurilor acestei haite de pesedei seamana cumplit cu modul in care se exprima un infractor (sa zicem pedofil) la adresa victimei lui. Pentru ca - in mintea lui zbuciumata - victima este de vina, iar nu ipochimenul.
   Asa incat ma vad nevoit sa adaug recomandarii precedente si indemnul de a va scoate capul din partea dorsala a sefilor dumneavoastra pesedei. Veti fi surprins sa constatati ca lumea nu este facuta doar din rahatul in care v-ati inconjurat de atata amar de vreme.
   In fine, la cererea publicului, va adresez respectuos minunatul salut #muiepesede!
   Hai veorica, hai ca se poate mai mult si mai bine! :)))
   • Like 3
 • Corina check icon
  Se pare că într-adevăr ne tragem din maimuță...
  • Like 4
  • @ Corina
   Gecaba Gecaba check icon
   Este un argument pentru care trebuia o dezbatere, Iohannis sa fi combatut ferm minciunile în fata votanților PSD. Face aceeași greșeală ca Barna, care nu a știut sa lupte sa câștige și alt electorat. Cred ca strategia PNL a fost greșită.
   • Like 1
  • @ Corina
   Delia MC Delia MC check icon
   Poate ea e se trage dintr-o ramură evoluată mai recent. Are sens, de la asta i se trage "pavianul cu mantie".
   Pentru ea ar fi o discuție deschisă, adică toate zăgazurile deschise la avalanșa de noroi. Îmi dau seama, tactica dumneaei e să-l scoată din pepeni pe Iohannis până îi sare țandăra si-i zice una. E pur și simplu un război al nervilor. De aia îi tot flutură cârpa roșie pe dinainte și-l face in fel si chip.
   • Like 3
  • @ Delia MC
   Nu, tactica ei era să împoaște cu noroi, să latre fix cum a lătrat, că doar n-a zis nimic nou (în afară de gafa cu ”ăștia”), iar apoi să nu permită niciun fel de răspunsuri sub pretextul că e femeie și atacată ca atare.
   • Like 2
  • @ Dana Baumgärtner
   Gecaba Gecaba check icon
   Ma uit la conferința lui Dancila și observ următoarele :
   1.Vorbește țintit ptr electoratul PSD
   2. Îl ataca permanent pe Iohannis ca să demobilizeze electoratul lui Iohannis non-PNL.
   3. Minte de îngheață apele și Iohannis putea sa o facă de doi bani, dacă era acolo. Din păcate, nu are cine sa o combată.

   • Like 2
  • @ Corina
   Nu, nu! Maimuțele sunt drăguțe și deștepte... Ele nu bat și nu gazează protestatarii pașnici, nu se fac prim-miniștri care se lasă ținuți ostatici un an și jumătate, nu spun în calitate de prim-ministru că habar nu au de ce se discută prin parlament, etc., etc.
   • Like 2
  • @ Dana Baumgärtner
   Delia MC Delia MC check icon
   Cu alte cuvinte îl invită (provoacă) la un monolog deschis...
   • Like 3
  • @ Delia MC
   Dan check icon
   Se potriveste de minune vorba roameasca;;;Razbunarea este arma prostului , adevar sustinut si de ,,un politician pas-ist care a recunoscut ca ,au un candidat prost.Asta , doreste faimosa veorica;;Sa se rzbune, sa-l ,,batjocoreasca ,asa ca la ,,usa cortului,, ptr ca asta este stilul psd-ist sa calce in picioare tot ptr a ajunge acolo unde vor ei ,cu merite sau fara merite.Sa-i plateasca pe ,primari locali ,care sa le mobilizeze ,electoratul sa-i voteze, SPER SA NE FEREASCA DUMNEZEU DE ASA UN SCENARIU SA CASTIGE , faimoasa veorica, !!!!
   • Like 3
  • @ Cornelia Elena Topala
   #Votez check icon
   Baga strofa a 3-a cu Voiculescu si antena3...
   Eu am vazut "protestatari pasnici" care dadeau foc, aruncau cu borduri si cu sticle incendiare...
   • Like 1
  • @ #Votez
   Pe pagina #rezist este exprimat clar apelul la protest pasnic, iar marea majoritate a protestatarilor exact asa se desfasoara: pasnic. Exista asadar o delimitare clara, cei care arunca cu.. ce-or arunca incearca sa agite, sa provoace jandarmeria, sa creeze scandal si violenta. Aceia nu sunt protestatari #rezist sau #coruptiaucide.
   • Like 4
  • @ #Votez
   Da,doamnă Topală,ați văzut complicii PSD,oamenii lui C.Ștefănescu-unul a și fost filmat atunci,acolo.Era acolo cum fusese în martie 2018 la ICCJ ,pe hol,în fața sălii de judecată,în suita lui Dragnea,să intimideze martorii din dosarul angajărilor fictive.
   Eu am văzut ceva ce dvs.,interesant,nu spuneți că a
   i văzut:oameni așezați pe caldarâm cu brațele ridicate sau refugiați,înghesuiți,într-un colț de clădire,oameni pe care jandarmi înarmați ca de război îi ciomăgeau și îi gazau.Să zic și de hăituirea altor oameni pe străzile adiacente Pieții Victoriei?Să zic de ciomăgirea unui tânăr care avea un telefon în mână,nu un bolovan?Dar de oprirea unui taxi,trântirea la pământ și lovirea cu picioarele a 4 turiști străini?
   Să reiterez penibilitatea „A fost omorâtă de către protestatari,în bătaie,o jandarmeriță!”,treaba fiind cam invers,niște protestatari au scos-o din labele unor complici ai colegilor jandarmeriței?!Jandarmerița,a doua zi alerga ca la Olimpiadă,spre mașină,să nu dea față cu jurnaliștii!
   Mă rog,fiecare la ce s-a uitat...
   • Like 3
  • @ Maria Rusu
   Delia MC Delia MC check icon
   Știe toată lumea că au fost ultrașii galeriilor de fotbal. Au recunoscut după câteva zile. Au comis-o de mai multe ori, nimic nou...
   Cazul cu jandarmerița e de un penibil greu de egalat. Se jeluia șeful sau purtătorul de cuvânt, tot aia, a Jandarmeriei cu lacrimi de crocodil pe față: "cum vom spune părinților acelei jandarmerițe că le-a murit copilul?"
   Ba încă susțineau că ar fi fost Antifa, acea organizație...fascistă! Incredibil cum pot fi prostiți oamenii!
   Da, fiecare la ce s-a uitat, din care unghi sau ce a băut/fumat.
   • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult