Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Viorica Dăncilă a provocat hohote de râs în ședința PSD, după ce a încurcat CEX-ul cu sexul: „Eu credeam că în acest sex...”

viorica dancila - captura

(Foto captura)

Viorica Dăncilă a făcut joi o greșeală de exprimare în discursul său la ședința Comitetului Executiv al PSD. Președintele partidului a spus „sex” în loc de „CEX”, moment în care toți cei de față au început să râdă, potrivit Digi24.

„Eu credeam că în acest sex...”, a spus Viorica Dăncilă, corectându-se când toți cei de față au început să râdă. „CEX, nu sex”, a rectificat premierul, râzând.

În discurs, Viorica Dăncilă s-a arătat nemulțumită că se reiau aceleași reproșuri și teme în dezbatere și a anunțat că data Congresului rămâne cea stabilită deja - 29 iunie. 

„Sper ca până pe 27 iunie să dezghețăm și relațiile cu PES și să avem și invitați de la ei”, a spus Dăncilă. Ea le-a mai transmis colegilor că moțiunea de cenzură nu va trece de votul Parlamentului și PSD va avea „un congres reușit”.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ada check icon
  Precis va face o "dezghetare" ca si "Epoca de gheata". Le mai trebuie o ghinda.
  Totul este "reusit": un fost presedinte de partid la inchisoare, un prim ministru care nu poate face diferenta dintre sex si cex, relatiile cu PES sunt blocate.
  Cand va merge la Parlamentul European sa ia si un cos de ghinda. Ce e sigur e sigur.
  • Like 1
 • "Doamne" apără -ne de proşti (dăncilă), cu "destepții" am.o şansă.
  • Like 0
 • Dan Dan Dan Dan check icon
  Gura Pacatosului, Adevar Graieste. Cex-ul PSD e sex total dupa ce Dragnea a plecat la Rahova University pentru un MBA:)))
  • Like 0
 • mike mike check icon
  Ooops! Acum intelegem de se emotiona Viorica la Bruxelles, cand se intalnea cu Timmermans. Asadar, sa "dezghetam" relatiile si s-o facem in CEX.
  • Like 3


Îți recomandăm

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult

Bright Sky - Oana Pellea

„Femeile aflate în situații abuzive au fost prinse într-o cușcă cu lei. Forțate să rămână în domiciliu alături de un partener agresiv, nu li s-a oferit posibilitatea de a pleca mai departe de în jurul blocurilor”, spune Simona Voicescu, directoarea executivă a Asociației Necuvinte, care oferă sprijin victimelor abuzurilor domestice.

Citește mai mult