Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Viorica Dăncilă a provocat hohote de râs în ședința PSD, după ce a încurcat CEX-ul cu sexul: „Eu credeam că în acest sex...”

viorica dancila - captura

(Foto captura)

Viorica Dăncilă a făcut joi o greșeală de exprimare în discursul său la ședința Comitetului Executiv al PSD. Președintele partidului a spus „sex” în loc de „CEX”, moment în care toți cei de față au început să râdă, potrivit Digi24.

„Eu credeam că în acest sex...”, a spus Viorica Dăncilă, corectându-se când toți cei de față au început să râdă. „CEX, nu sex”, a rectificat premierul, râzând.

În discurs, Viorica Dăncilă s-a arătat nemulțumită că se reiau aceleași reproșuri și teme în dezbatere și a anunțat că data Congresului rămâne cea stabilită deja - 29 iunie. 

„Sper ca până pe 27 iunie să dezghețăm și relațiile cu PES și să avem și invitați de la ei”, a spus Dăncilă. Ea le-a mai transmis colegilor că moțiunea de cenzură nu va trece de votul Parlamentului și PSD va avea „un congres reușit”.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ada check icon
  Precis va face o "dezghetare" ca si "Epoca de gheata". Le mai trebuie o ghinda.
  Totul este "reusit": un fost presedinte de partid la inchisoare, un prim ministru care nu poate face diferenta dintre sex si cex, relatiile cu PES sunt blocate.
  Cand va merge la Parlamentul European sa ia si un cos de ghinda. Ce e sigur e sigur.
  • Like 1
 • "Doamne" apără -ne de proşti (dăncilă), cu "destepții" am.o şansă.
  • Like 0
 • Dan Dan Dan Dan check icon
  Gura Pacatosului, Adevar Graieste. Cex-ul PSD e sex total dupa ce Dragnea a plecat la Rahova University pentru un MBA:)))
  • Like 0
 • mike mike check icon
  Ooops! Acum intelegem de se emotiona Viorica la Bruxelles, cand se intalnea cu Timmermans. Asadar, sa "dezghetam" relatiile si s-o facem in CEX.
  • Like 3


Îți recomandăm

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult

Mara Popescu

Mara Popescu este singura studentă româncă la medicină la King’s College din Londra, o pestigioasă instituție de învățământ. Este frumoasă, are 18 ani, e matură și echilibrată, este logică și structurată, ca și cum vârsta ei ar fi scrisă doar pe hârtie.

Citește mai mult