Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Viorica Dăncilă s-a răzgândit și a anunțat că nu va mai vota la referendumul de duminică

Viorica Vasilica Dăncilă - Liviu Dragnea - Foto George Călin

Foto: George Călin/Inquam Photos

După ce spusese, timpul unei vizite făcute în județul Bacău, că va merge duminică la vot și va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru referendum, premierul Viorica Dăncilă și-a schimbat părerea.

Aceasta a declarat pentru digi24.ro că nu va mai vota la referendumul de duminică, 26 mai și că a transmis în acest sens un mesaj colegilor din partid.

Dăncilă a susținut, pentru digi24.40, că au nemulțumit-o declarațiile date de șeful statului, care a spus că, în cazul în care Liviu Dragnea va dori să îi retragă Vioricăi Dăncilă sprijinul politic pentru recentele nesupuneri față de ordinele de partid, ”PSD nu va mai primi încă o șansă de la el”. 

Totodată, Iohannis a lăudat-o pe Viorica Dăncilă pentru declarația privitoare la participarea la referendum.

„Mă bucură că sunt pesediști care se trezesc și își dau seama că această conducere a lui Dragnea este toxică până și pentru PSD”, a spus Klaus Iohannis, calificând drept ”duplicitar” mesajul lui Liviu Dragnea despre referendum.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Felicitari Doamnei Premier ! ... la atacurile si loviturile mai mult decat penibile ,situate intr-o contradictie flagranta cu Constitutia Romaniei , transmise public de Marele Ghinionist , asa trebuie replicat , cu o flegma !!! ... daca acest personaj care a sfidat si incalcat legile si Constitutia acestei tari si inainte si dupa numirea in cea mai inalta functie din stat ( fraudulos , prin "influenta" diasporei , asa cum se va proceda si acum ) , ar fi avut un minim de respect fata de " dragi romani" , nu ar fi atacat , combatut , contrazis , acuzat cu rautate si penibilism , atat in tara , cat si pe plan mondial , pe cei care au fost alesi de acestia !!! ... fariseul fariseilror ... ( daca doriti sa disparem ca natie , votati cu dusmanii natiunii romane ... amin , alel.uia , am spus ...)
  • Like 0
 • mike mike check icon
  Vaca dreacu' ! Daca se pisa pe el de vot si noi ne vom pisa pe tot PSD-ul cu bolta mare.
  • Like 0
 • Corina check icon
  Mda, nu ne miră... Iulia Popovici ridică o problemă reală în Adevărul: puterea va avea, practic, lista oponenților din societate, odată cu lista participanților la referendum, din moment ce își îndeamnă apăsat simpatizanții să nu voteze și la acesta. adevarul.ro/news/politica/cum-ne-a-bagatreferendumul-mortul-casa-1_5ce83094445219c57e026fc0/index.html
  • Like 0


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult