Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Viorica Dăncilă s-a semnat „bucătar-șef” în scrisoarea în care susținea OUG 13

Viorica Dancila - Gabriela Firea - FB

Sursa foto: Facebook

Viorica Dăncilă s-a semnat „chef” - „bucătar-șef” - la sfârșitul scrisorii în care susținea celebra OUG 13, care a scos în stradă sute de mii de români. Scrisoarea era adresată colegilor din Parlamentul European. 

Newsweek a obținut un material din care reiese că,  pe vremea când era europarlamentar, Viorica Dăncilă a susținut punctul de vedere al lui Liviu Dragnea și ordonanța de urgență pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

În scrisoare Viorica Dăncilă s-a semnat „Chef of the Romanian S&D Delegation”, adică „Bucătarul șef” al delegației social-democraților din România. Corect ar fi fost  „chief”, în loc de „chef”. Semnătura greșită a Vioricăi Dăncilă a fost semnalată pe Facebook de Andrei Buzera.

(clic pe imagine pentru a o mări)

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • AlexisZ check icon
  Vazand poza asta...este o raza de'ntuneric la pàtrat
  • Like 1
 • Nici nu știi ce să faci: să râzi, sau să plângi!
  • Like 2
 • check icon
  Tot poporul știa deja că Dăncila e o vacă cu cabină!
  Simt o jenă pentru restul: e ca și cum am face mișto de persoane cu handicap mental.
  • Like 7
 • Ada check icon
  A scris exact ce este.
  • Like 2
 • mike mike check icon
  Doar nu vroiati sa se semneze cu Prof. Dr. Ing. Femeia s-a semnat "chef", lucru ce reflecta mai bine realitatea. Sunt convins ca de cate ori venea in Romania aducea cate un borcan de zacusca pentru domnul Junker si Tajani.
  • Like 6


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult