Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Viorica Dăncilă s-a semnat „bucătar-șef” în scrisoarea în care susținea OUG 13

Viorica Dancila - Gabriela Firea - FB

Sursa foto: Facebook

Viorica Dăncilă s-a semnat „chef” - „bucătar-șef” - la sfârșitul scrisorii în care susținea celebra OUG 13, care a scos în stradă sute de mii de români. Scrisoarea era adresată colegilor din Parlamentul European. 

Newsweek a obținut un material din care reiese că,  pe vremea când era europarlamentar, Viorica Dăncilă a susținut punctul de vedere al lui Liviu Dragnea și ordonanța de urgență pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

În scrisoare Viorica Dăncilă s-a semnat „Chef of the Romanian S&D Delegation”, adică „Bucătarul șef” al delegației social-democraților din România. Corect ar fi fost  „chief”, în loc de „chef”. Semnătura greșită a Vioricăi Dăncilă a fost semnalată pe Facebook de Andrei Buzera.

(clic pe imagine pentru a o mări)

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • AlexisZ check icon
  Vazand poza asta...este o raza de'ntuneric la pàtrat
  • Like 1
 • Nici nu știi ce să faci: să râzi, sau să plângi!
  • Like 2
 • check icon
  Tot poporul știa deja că Dăncila e o vacă cu cabină!
  Simt o jenă pentru restul: e ca și cum am face mișto de persoane cu handicap mental.
  • Like 7
 • Ada check icon
  A scris exact ce este.
  • Like 2
 • mike mike check icon
  Doar nu vroiati sa se semneze cu Prof. Dr. Ing. Femeia s-a semnat "chef", lucru ce reflecta mai bine realitatea. Sunt convins ca de cate ori venea in Romania aducea cate un borcan de zacusca pentru domnul Junker si Tajani.
  • Like 6


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult