Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Vodafone România lansează oferte speciale pentru antreprenori, adresate atât clienților noi, cât și clienților existenți

antreprenor - laptop - telefon

Foto Guliver/Getty Images

Vodafone România a anunțat că lansează noi oferte speciale dedicate antreprenorilor și micilor întreprinzători, cu servicii complete fixe și mobile. În premieră în România, Vodafone pune la dispoziția antreprenorilor oferte ce includ pachete complete de servicii de comunicații fixe și mobile: voce și date nelimitate, televiziune și Wi-Fi de mare viteză, plus un echipament la alegere – smart TV sau smartphone – de care clienții pot beneficia începând de la zero euro, în funcție de oferta aleasă, potrivit unui comunicat de la Vodafone România.

„Noile oferte dedicate antreprenorilor vin să-i sprijine pe aceștia în activitatea de zi cu zi, oferindu-le toate serviciile de comunicații de care au nevoie pentru administrarea afacerii, pentru a colabora, a interacționa cu clienții și partenerii oriunde și oricând, de pe orice dispozitiv. În peste 40% dintre micile business-uri din România antreprenorul este cel care gestionează singur întreaga afacere (potrivit unui studiu Vodafone - n.n.). Ofertele noastre au fost gândite pentru a acoperi cele mai diverse cerințe și provocări în gestionarea afacerii, având în vedere varietatea tipului de activități pe care le întâlnim în rândul micilor business-uri antreprenoriale – de la comerț, industrie, HoReCa, sănătate, IT&C sau cabinete individuale în diverse domenii. Pentru multe dintre acestea, accesul la servicii și la comunicații este vital, prin urmare încrederea în fiabilitatea și calitatea serviciilor și a rețelei este deosebit de importantă”, a spus Mihnea Rădulescu, Director Enterprise Business Unit, Vodafone și UPC România.

Ofertele speciale introduse se adresează atât clienților noi, cât și antreprenorilor clienți existenți ai Vodafone România și UPC România care doresc să achiziționeze și servicii fixe, respectiv servicii de comunicații mobile.

Pentru activarea de servicii noi, Vodafone România introduce pachete complete de servicii fixe și mobile, cu Internet fix, televiziune și servicii de voce și date mobile, începând de la 48 euro / lună, plus, la alegere, un smart TV Samsung sau un smartphone Samsung, începând de la 0 euro. Indiferent de oferta aleasă, clienții vor beneficia de Wi-Fi de mare viteză, conexiune de back-up 4G nelimitat, prin router Wi-Fi, o listă completă și diversificată de canale TV și conținut sportiv de top, inclusiv la rezoluție 4K, precum și de multiple beneficii prin abonamentele noastre mobile. În plus, clienții se pot bucura de soluții complete de securitate, atât pe computer, cât și pe smartphone, cu Vodafone Secure Net inclus.

Mai multe detalii despre noile oferte pentru antreprenori sunt disponibile aici

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    vodafone ,,ptr mine este o mare si trista Amintire ,, Sunt ,agresivi si , au menagement prost,, Din acesta cauza ,au ajuns la faliment in Romania ,Acum am inteles ca au ,achizitionat UPC , o firma care se potriveste bine ptr ,,gandirea lor,, la fel ofera putin si pretind foarte mult ,
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult