Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Voi protesta împotriva închiderii Antenei

Păi, cum, nu se închide? Eu tot protestez.

În Piața Constituției, cei ce se numesc jurnaliști ai Antenei au îmbrăcat parpalacele morții și au oficiat bâlciul ritual „Lacrimi, zbierete și Irina Loghin”, înainte de a fi executați – la zid, cu pluton de execuție, ce, nu știați că asta se întâmplă, bieți oameni buni?! Și că mâine urmați voi?

Cu milă și groază, îmi dau seama că, în viața celor prezenți în Piață, Antena este halucinogenul cel mai ieftin la cât le-a mai rămas de trăit în România. Cei tineri trag pe nas, își bagă în venă, beau până latră, cei bătrâni, care nu au bani și nu mai au nici vârsta pentru asta, ce să facă? Trag pe nas Antena în colectiv.

De la Klaus Iohannis până la cel mai patetic dintre agitpropiștii Intact, toți vor să smulgă o emoție acestor oameni, când nimeni n-are de gând să închidă vreo Antenă. Sau, nu știu, poate or fi pus gând rău Antenei Stars. Dar dacă, punem cazul, s-ar întâmpla vreodată așa ceva, aș protesta din toate puterile împotriva lipsirii cetățenilor fani Antena de drogul social care le dă iluzia că n-au trăit degeaba.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.



Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult