Sari la continut
alt

Liliana Widockscheck icon

Aproape a absolvit Politehnica. Bloggotecară la lilianawidocks.com și la Ana cu trei iezi.


Articole publicate check icon

Decopertarea asfaltului

Acum câteva zile, în New York, în jur de 70 de foști și actuali funcționari publici, angajați ai autorității locative locale, cea mai mare din Nordul Americii, au fost arestați. Pentru luare de mită. Acuzații cereau 10-20% comision din orice contract alocat fără licitație. Foto - Inquam Photos/ George Călin

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Studentă în UK

Unii au norocul să se învârtă numai printre academicieni, alții se mândresc cu familii nobile și îndestulate, eu toată viața am nimerit numai printre hoți și bandiți. Până și când încercam să-mi schimb serviciul, tot la firme de hoți și bandiți nimeream. Am schimbat până și țara, destinul s-a repetat caligrafic. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Friptură de vită

Abia începusem clasa întâi și era așa o gălăgie de nici câinii din vecini nu mai puteau dormi la soare. Lătrau de parcă numai așa mai puteau aduce luna înapoi. Nu ne dezmeticiserăm încă din mersul la grădiniță. Ne feream să dăm ochii cu caietele și cu abecedarul, stilourile își plângeau de milă... (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Cod binar

2000 – Profesorul Ian Angell de la London Business School publică volumul „The New Barbarian Manifesto” inspirat de munca cu propriii studenți și de invaziile care au zguduit democrația Greciei vechi (nu doar în antichitate, dar și în Evul Mediu). Angell a identificat conturarea unei noi clase sociale – nomazii high-tech: IT-iștii și corporatiștii. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult