Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

„- Dacă ați fi fost președintele României, ați mai fi dat o șansă PSD-ului?” Dacian Cioloș: „Nu i-aș fi dat această șansă dnei Dăncilă. Asta clar!”

Dacian Cioloș, RO+

(Foto: Cătălin Urdoi/Inquam Photos)

Fostul premier Dacian Cioloș, liderul formațiunii Mișcarea România Împreună, a declarat la emisiunea „În fața ta” de la Digi24, că în scenariul în care ar fi fost președinte, nu ar fi desemnat-o pe Viorica Dăncilă în funcția de premier, adăugând că „jocul acesta al dlui Dragnea era foarte clar, dar nu doar mie”.

Moderator: „În momentul în care Dragnea a venit cu propunerea Dăncilă la Cotroceni, dacă ați fi fost președintele României, ați fi dat o șansă PSD-ului?”

Dacian Cioloș: „Nu i-aș fi dat această șansă dnei Dăncilă. Asta clar. Eu, cel puțin, nu i-aș fi dat o șansă dnei Dăncilă.

Moderator: „O cunoșteați de la Bruxelles?”

Dacian Cioloș: „Da, sigur”.

Moderator: „Și de ce nu i-ați fi dat această șansă dnei Dăncilă?”

Dacian Cioloș: „Pentru că, în primul rând, știu ce poate și ce nu poate dna Dăncilă sau ce nu putea la momentul respectiv din punctul meu de vedere și știam și relația pe care o are cu Dragnea și cât a contat Dragnea pentru ca Dăncilă să fie europarlamentar. Și atunci jocul acesta al dlui Dragnea era foarte clar, dar nu doar mie.”

Emisiunea „În fața ta” de la Digi 24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 13:30.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dacian Nuluptam...acesta este nickname-ul dlui Ciolos, cel care prin non-combatul sau din campania pt alegeri 2016, a permis victoria zdrobitoare a PSD/ALDE. Ma indoiesc ca brusc s-a schimbat...
  • Like 1
 • Cristi check icon
  Luptatorul de categorie grea, Ciolos, supranumit "spaima pesedeului", ar fi muscat PSD-ul de ureche..
  • Like 1
 • De doi ani incoace,ma tot intreb;cum de a castigat iarasi psd?raspunsul il am,dar am tot sperat sa ma insel.va doresc mult noroc celor care inca mai cred,si continua sa lupte impotriva raului numit psd
  • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult