Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de nouă ani Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

„Iertare!” Karius: 10 imagini ale disperării

„Nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru coechipierii mei. Îmi pare foarte rău că am pierdut finala”, a spus printre lacrimi portarul Loris Karius, după ce Liverpool a pierdut sâmbătă seara cu scorul de 1-3 partida cu Real Madrid, în finala Ligii Campionilor. 

Într-o declarație la cald făcută presei britanice, portarul Karius era foarte afectat de cele întâmplate: „Acum nu mai simt nimic. Azi eu am pierdut meciul și îmi pare rău pentru toată echipa. Îmi cer scuze tuturor - echipei, întregului club -, greșelile mele ne-au costat grav. Am încercat să prind mingea, poate ar fi trebuit să fiu mai precaut și să o degajez în loc să o prind. Am judecat greșit!”

Tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat, sâmbătă seară, că este extrem de dezamăgit de pierderea finalei Ligii Campionilor în faţa formaţiei Real Madrid, dar a subliniat că trebuie să se comporte ca un profesionist, potrivit News.ro.

„Sunt oricum numai bine nu, dar încerc să fiu profesionist. Am pierdut meciuri, am câştigat, sunt obişnuit să mă descurs în astfel de situaţii. Toţi ne simţim rău, dar trebuie să acceptăm", a declarat Klopp.

El a vorbit şi de greşelile portarului Loris Karius. „Îl compătimesc, nimeni nu-şi doreşte aşa ceva. Greşelile sunt evidente, nu este cazul să mai vorbim despre ele. Vom fi alături de el, evident că nu a fost seara lui".

Rețelele sociale sunt pline de ironii la adresa lui Karius.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori LC.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 şi Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

(Foto: Guliver/Getty Images)

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan Dan Dan Dan check icon
    Eu am remarcat paradele extraordinare ale portarului Loris Karius (Liverpool) care au precedat gafele acestuia. Chiar imi pare rau ca lucrurile au mers atat de prost pentru Liverpool in Finala UCL 2018. La cum a jucat Liverpool in primele 20 de minute si pana in finala, chiar nu merita o astfel de infrangere.
    • Like 0
  • Numai in locul lui sa nu fii. Lacrimile in fata unui stadion intreg arata ce simtea si nu prea poti descrie tabloul. O sa treaca mult timp sa-si revina dar gafele vor ramane. Nu-i nici primul nici ultimul care greseste, dar asta e. Totusi Liverpool cu el a ajuns in finala. Dar cand e sa nu-ti iasa, nu-ti iese. Un portar cand greseste se vede si se simte. Vorba sloganului you gotta love this game!
    • Like 0
  • Saracul, nu stie ce s-a intamplat. In locul autoritatilor anti-frauda, i-as urmari conturile, mai ales pe cele din strainatate. Mafia pariurilor loveste din nou.
    • Like 1
    • @ Istvan Toth
      Asta este si parerea mea.La primul gol nici macar nu s-a obosit sa mai alerge dupa minge,iar la foarfeca lui Bale se vede clar cum nu vrea sa intinda mana la maxim
      • Like 0
    • @ Istvan Toth
      Bogdan check icon
      Bănuiesc eu că sunteți specialiști în fotbal, teoreticieni serioși sau măcar foști fotbaliști de succes de le știți așa de bine pe astea cu pariurile și mai ales întinsul mâinii. Ați jucat de zeci de ori pe mari stadioane și știți absolut tot ce se poate întâmpla pe el pentru un jucător...
      Ar fi păcat să fie altfel și să fiți doar doi români care vorbesc la supărare și judecă orice, oricum, oricând.
      • Like 1


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult