Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

„Vaccin cu mici și muștar. E pe bune, nu-i o glumă”. Primarul de la Sectorul 2 anunță „Caravana de la Obor”, un nou centru mobil de vaccinare

mici - Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

„Pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”. Este „oferta” anunțată de primarul de la Sectorul 2, Radu Mihaiu, pentru bucureștenii care doresc să se vaccineze, rapid, fără programare. Începând de vineri, se deschide un nou centru mobil de vaccinare, la Piața Obor.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a scris pe Facebook primarul Radu Mihaiu.

La „Caravana de la Obor” oamenii se vor putea vaccina cu Pfizer sau Johnson & Johnson, serul care se administrează într-o singură doză. Programul centrului mobil de vaccinare: vineri și sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20 și duminică: 8-18.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cu acesta initiativa, mai marii sectorului 2 se alatura celor din Europa noastra draga, vezi Viena care a dat vouchere, vezi Londra, etc, pai ce noi suntem mai prejos?!
    • Like 0


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult